Persbericht

Breda, woensdag 12 juni 2013— Sedert vandaag kunnen zowel schuldeisers als schuldenaars voor het laatste nieuws omtrent incassotrajecten terecht bij VeldslagIncasso.nl.

 

De site voorziet zowel schuldeisers als schuldenaars van advies omtrent alle fasen in een incassotraject. Zowel onderwerpen in de minnelijke- als de gerechtelijke fase komen aan bod.

 

Naast advies in de vorm van artikelen geschreven door auteurs die zelf werkzaam zijn bij een incassobureau, zijn onder andere ook voorbeelden van betalingsherinneringen, aanmaningen en wettelijke rente-berekeningen beschikbaar.

 

Vragen omtrent incassoprocedures kunnen online gesteld worden. Deze worden vervolgens gratis behandeld door de aangesloten incassoadviseurs. Daar de beantwoording van vragen door verschillende incassobureaus geschiedt, kan deze interactie tot verhitte discussies leiden.

 

Met de gebruiksvriendelijkheid van de site zit het met een heldere structuur via de categorieën incasso, gerechtelijke fase en buitengerechtelijke fase wel snor. Oudere artikelen zijn steeds opvraagbaar via de krachtige zoekmachine die aan de site is gekoppeld.

 

http://www.veldslagincasso.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform