Persbericht

Brussel, België, 03 maart 2012 Diberget is een B2B groothandel gespecialiseerd in  geslepen diamanten.

Het bedrijf werd opgericht in 1980 en was tot 1999 gebaseerd in München, Duitsland. Daarna verhuisde de firma naar hun huidige adres in  het hartje van het Antwerpse diamantcentrum.

Het bedrijf geniet reeds een sterke internet aanwezigheid in thuisland België, en wenst deze nu ook uit te breiden naar de buurlanden. Zo stelt Diberget nu ook in Nederland hun gratis online diamantzoeker ter beschikking.

 Ã¢â‚¬Å“Diamanthandel in geslepen diamanten op groothandelniveau is onze enige hoofdactiviteit, en dus ook onze specialisatie”, aldus Diberget.

Diberget gaat ook prat op de scherpste leveringstermijnen en concurrentiële prijzen.

“Aangezien wij lid zijn van de Diamantbeurs, Diamantclub en World Federation of Diamond Bourses hebben wij snel en makkelijk toegang tot de markt. Meestal vinden wij de gevraagde stenen binnen enkele dagen of zelfs uren”, legt de woordvoerder van Diberget uit.

De Antwerpse diamanthandelaar Diberget richt zich op de Europese markt. Met de oprichting van de nieuwe website richt Diberget zich specifiek op de Nederlandse markt, waar het bedrijf op die manier een grotere naamsbekendheid wenst te verwerven:

“Hier bij Diberget bieden wij onze diensten aan in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. We zijn een rasecht Europees bedrijf en willen dat ook laten doorschijnen in ons taalaanbod.”

Website: groothandel diamanten 

Contact:
Fabian Van De Wiele
Clicktrust Marketing
Rue Xavier De Bue 13
Brussels, Belgium
0032 485 98 18 58
[email protected]
www.clicktrust-marketing.com

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular