Persbericht

Brussel, België, 04 april 2012 – De Belgische website IkWeetAlles.be gaat internationaal met  Nederlandse, Spaanse en Franse zustersites.

IkWeetAlles.be werd opgericht in 2010 als platform dat oplossingen biedt voor vaak voorkomende computerproblemen. De website werd een heus succes in thuisland België, waar duizenden bezoekers per dag oplossingen vinden voor hun PC-problemen.

“We hebben in een beginfase soms wat moeite gehad om de juiste richting voor het project te kiezen, maar uiteindelijk bleek de huidige opzet de beste oplossing: een website die oplossingen biedt voor simpele, alledaagse computerproblemen. We gaan dan ook niet meer proberen om iets meer of iets anders te zijn en ons volledig specialiseren in die niche-rol”, aldus Frank Hendrix, mede-oprichter en redacteur van IkWeetAlles.be.

In de volgende maanden staan er verschillende grote projecten in de steigers voor de bedenkers van IkWeetAlles.be, namelijk de publicatie van gelijkaardige sites voor Nederland en Frankrijk. Een Spaanse versie is er al sinds eind 2011.

“We hebben er bewust voor gekozen om een Spaanse en Franse versie te maken en geen Engelstalige versie omdat er in het Engels echt te veel competitie in dezelfde sector bestaat. Volgens ons kunnen we in andere landen meer op de voorgrond treden. De nieuwe Spaanse website draait alvast lekker: artikels zoals cual es mi IP beginnen al flink wat bezoekers te trekken”, aldus Frank Hendrix.

Contact:
Fabian Van De Wiele
Clicktrust Marketing
Rue Xavier De Bue 13
Brussels, Belgium
0032 485 98 18 58
[email protected]
www.clicktrust-marketing.com

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular