Particulieren en professionals leren interieurs en exterieurs aan te kleden met een betonlook. Voor 50 euro en de workshop van 1 dagdeel kunt u zelf beton cire zelf aanbrengen.

Beton De Luxe deelt haar kennis om interieurs en exterieurs te bekleden met microbeton. In 1 dagdeel kan zowel de doe-het-zelf markt als interieur ontwerpers en stukadoors zelf aan de slag.

Beton cire workshop
Na het bijwonen van een beton ciré workshop kan iedereen beton cire zelf aanbrengen. De cursisten kunnen dan een betonlook vloer, betonlook muur maar ook betonlook meubels maken.

workshop beton cire

Hoe je beton cire en het doorontwikkelde microbeton zelf moet aanbrengen leer je in de betonlook workshop van 1 dagdeel. Met de nieuwe kennis en vooral praktische ervaring met diy betonlooks kunnen de workshop deelnemers direct zelf aan de slag.

Na het bijwonen van een beton ciré workshop kan iedereen beton cire zelf aanbrengen. De cursisten kunnen dan een betonlook vloer, betonlook muur maar ook betonlook meubels maken.

Hoe men beton cire en het doorontwikkelde microbeton zelf moet aanbrengen leert men in 1 dagdeel in de betonlook workshop. Met de nieuwe kennis en vooral praktische ervaring met diy betonlooks kunnen de workshop deelnemers direct zelf aan de slag.

Beton cire kopen
Om de doe-het-zelf en professionele markt direct te bedienen biedt Beton De Luxe de beton cire producten aan in een webshop. Iedereen kan zo beton cire kopen tegen groothandelsprijzen.

Professionele betonlook ondersteuning
De Beton De Luxe specialisten verzorgen ook betonlook opdrachten bij particulieren en bedrijven en werken tevens samen met bouwadviseurs en interieurarchitecten.

Beton cire onderhoud
De betonlooks met beton cire en microbeton zijn onderhoudsarm. Maar met enige zorg en onderhoud van het beton blijft de elegante betonlook lang bewaart. En het goede nieuws is: onderhoud van diy beton cire is eenvoudig en snel gedaan.

Beschadiging van de betonlook
Als door zware ongelukjes binnen of buiten de beton cire beschadigd is dan is het belangrijk om dat snel te herstellen om vuil ophoping te voorkomen. Bij beschadigingen bestaat namelijk de kans op inwerking van vuil en vocht.  Bewaar en bewaak de mooie beton structuur en beton kleurtint.

Microbeton werkplaats
Klanten kunnen ook meubels (laten) bekleden met een betonlook in de werkplaats van Beton De Luxe. Zelf brengen en halen of complete verzorging in Nederland, België of Duitsland is mogelijk.

Ontstaan van het bedrijf
Beton De Luxe is in 2015 ontstaan uit 8 jaar ervaring met beton ciré en pionierswerk met microbeton. Een netwerk van bouwspecialisten zoals stukadoors, tegelzetters gebruikt microbeton van Beton De Luxe om de eigen clientèle te voorzien van betonlook oplossingen.

Noot aan de redactie
Geïnteresseerden die willen deelnemen aan een beton cire workshop of een privé demonstratie willen zien van microbeton kleuren en toepassingen kunnen zich melden via [email protected].

beton cire workshopBeton De Luxe BV
Website: www.beton-deluxe.com
E-mail: [email protected]
Telefoon:  013 - 211 28 23
Showroom op afspraak: Varikstraat 28, 5036 ST Tilburg
Werkplaats op afspraak: Ledeboerstraat 35-10, 5048 AC, Tilburg

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular