Persbericht

Heerlen, 22 mei 2012 – Cadac Organice, een Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van de Cadac Organice Suite, op SharePoint gebaseerde oplossingen voor Engineering Documentbeheer en -Controle, heeft een case study uitgebracht over het inzetten van Microsoft SharePoint voor gestructureerde communicatie tussen opdrachtgevers, aannemers en toeleveranciers in engineering projecten.

Bij het ontwikkelen en onderhouden van capital assets besteden opdrachtgevers werk uit aan aannemers en toeleveranciers. Dit gebeurd vaak in EPC (Engineering Procurement Construction) of EPCM (Engineering Procurement Construction Management) contractvormen. Om de samenwerking efficiënt te laten verlopen is het van groot belang dat projectpartners op een gestructureerde en gecontroleerde wijze kunnen communiceren.

Om fouten te voorkomen moet er een helder overzicht zijn van de meest actuele projectinformatie en om de voortgang te bewaken moet tijdig gereageerd worden op toebedeelde taken. Fouten kunnen leiden tot extra kosten en veiligheidsissues. Bij vertragingen zijn assets langer dan gepland niet operationeel, wat leidt tot minder productie en gemiste inkomsten. Dit kan vervolgens weer leiden tot claims en boetes bij betrokken partijen.

Cadac Organice benut Microsoft SharePoint als platform voor Enterprise Content Management en (Project) Collaboration en verrijkt SharePoint met functionaliteit voor Engineering Document Management & Control. Het stelt opdrachtgevers, aannemers en toeleveranciers in staat efficiënt met elkaar te communiceren en samen te werken. Cadac Organice ondersteunt op gestructureerde wijze het opleveren van documenten door projectpartners aan de opdrachtgever, en het beoordelen van documenten en het terugkoppelen van commentaar van de opdrachtgever naar de partners.   Cadac Organice heeft een case study uitgebracht over gestructureerde communicatie tussen opdrachtgevers, aannemers en toeleverancier in engineering projecten. De case study beschrijft hoe projectpartners documenten kunnen opleveren en beoordelen, en hoe wordt bewaakt dat iedereen zich gewaar is van zijn taak en deze op tijd afrond.

De case study over gestructureerde communicatie is te downloaden van http://www.organice.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel International Marketing Manager +31 45 400 1010 [email protected]

Over Cadac Organice

Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular