Persbericht

3DEXPERIENCE Platform uitgebreid met applicaties en functionaliteit voor verschillende marktsegmenten

Maarssen, 18 december 2012Dassault Systèmes, specialist in 3D-ontwerp, 3D digitale prototypes en Product Lifecycle Management (PLM), introduceert versie V6 Release 2013x van het 3DEXPERIENCE platform. Dit softwareplatform wordt door veel bedrijven gebruikt voor het ontwikkelen en op de markt brengen van productinnovaties. V6 Release 2013x is onder andere uitgebreid met Simulation Lifecycle Management software, betere toegang tot alle beschikbare Big Data binnen bedrijven en beveiligde werkomgevingen voor het samenwerken met partners. Verder zijn de oplossingen voor consumentengoederen, energiesector, high-tech, marine & offshore, ruimtevaart & defensie en transport & mobiliteit, uitgebreid met veel nieuwe functies.
 
Belangrijke toevoegingen voor alle marktsegmenten zijn:

  • Simulatie Lifecycle Management (SLM) applicatie voortaan beschikbaar voor elke klant. Door alle simulatiedata te combineren met ‘best practices’, kunnen organisaties hun gezamenlijke besluitvorming beter onderbouwen en de ROI maximaliseren.
  • Grotere openheid en flexibiliteit voor ketensamenwerking, door betere toegang tot alle beschikbare Big Data (via nieuwe Hadoop HDFS-connector en snellere WebSphere en SharePoint connectoren), ondersteuning van STEP AP242 en veilige werkomgevingen.
  • Eenvoudiger switchen tussen het werken met CATIA V6 in online of offline mode, met bescherming van intellectuele eigendommen en synchronisatie van alle veranderingen.
  • Nieuwe composietmaterialen en simulatietechnologie gebaseerd op de recente Simulayt acquisitie, voor onder andere de luchtvaartindustrie, motorsport en energiesector.

Belangrijke toevoegingen voor een aantal industrieën zijn:

  • Nieuwe modelbibliotheken voor het simuleren en analyseren van het gedrag van motoren en koel-/verwarminginstallaties in de energie, luchtvaart & defensie, transport & mobiliteit, industriële apparatuur en high-tech industrieën. Voor een betere besluitvorming over ontwerpalternatieven en systeemconfiguraties
  • Beheerfunctionaliteit voor creatieve ideeën en concepten in de consumentengoederen en life sciences markten. Inclusief mogelijkheden voor productmanagers en andere marketeers om alle informatie over hun creaties tijdens het productontwikkelingsproces beter te hergebruiken.
  • 3DVIA Store is zowel uitgebreid met diverse productiviteitsverbeteringen, als toegang tot bedrijfsinformatie voor retail- en marketingtoepassingen in de consumentenmarkt.
  • Nieuwe applicatie voor productieplanning en assemblagedefinities in marine & offshore.
  • Ergonomische functionaliteit om het gedrag van virtuele 3D-testdummies te voorspellen binnen DELMIA, voor simulaties in de transport & mobiliteit markt.

Een gedetailleerde lijst met verbeteringen staat op: www.3ds.com/products/v6/latest-release

Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DExperience-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen inmiddels waarde toe aan meer dan 150.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 140 landen.
 
Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com/

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular