Persbericht

Maarssen, 26 april 2012 - 3D-experience specialist Dassault Systèmes heeft in het eerste kwartaal van 2012 18 procent meer omzet uit nieuwe licenties gerealiseerd. De totale omzet, gecorrigeerd naar constante valuta, groeide in het eerste kwartaal van dit jaar met 10 procent naar 462,4 miljoen euro met een marge van 22,9 procent (IFRS).
 
3D Experience
Bernard Charlès, President en Chief Executive Officer van Dassault Systèmes licht toe: “Onze bestaande PLM-business blijft sterk presteren, gezien de groeiende inkomsten uit nieuwe licenties van onder andere ENOVIA. Zoals onlangs aangekondigd, zijn wij er klaar voor om de wereld van de informatietechnologie naar een hoger niveau te brengen: 3D Experience, waarmee organisaties de beste consumentenervaring kunnen creëren.”
 
Nieuw merk GEOVIA
“Om 3D-experiences te kunnen gebruiken voor het harmoniseren van producten, de natuur en het leven, creëren wij zelf het nieuwe merk GEOVIA, met oplossingen voor het modelleren en simuleren van onze planeet. De eerste belangrijke stap daarvoor is de acquisitie van Gemcon, wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor de mijnbouw. Wij hebben samen als doel om bedrijven die natuurlijke hulpbronnen ontginnen te helpen meer te innoveren in bedrijfskritische aspecten, zoals voorspelbaarheid, efficiency, veiligheid en duurzaamheid.”

Over Dassault Systèmes    
Dassault Systèmes, de 3D-Experience specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren. Het bedrijf voegt met zijn oplossingen inmiddels waarde toe aan meer dan 150.000 klanten in elke grootte en industrie, in ruim 80 landen.
Kijk voor meer informatie op http://www.3ds.com.
 
CATIA, SolidWorks, ENOVIA, SIMULIA, DELMIA, 3DVIA, 3DSwYm, EXALEAD en Netvibes zijn geregistreerde handelsmerken van Dassault Systèmes of zijn dochterondernemingen in de USA en/of andere landen.

Contact
Co-Workx
Peter Gloudemans    
Tel: +31 (0)6-53 47 17 77
E-mail: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular