Persbericht

Het behoeft geen toelichting meer hoe een Thai massage kan de gezondheid kan verbeteren en stress verlichten.  Thailand staat bekend om zijn hoge normen van massage beoefenaars die gebruik maken van geavanceerde technieken.

In Chiang Mai alleen al, een van de grootste en meest cultureel belangrijke steden in het hele noorden van Thailand, zijn drie ‘grote’ scholen waar Thaise massage wordt onderwezen. De Sunshine Massage School, de Thailand Massage School, en de oude Medicine Hospital.

The Sunshine Massage School leert Thaise massage in de geest van Asokananda (Harald Brust), een Duitse monnik die deze oosterse traditie begrijpelijk maakte voor westerlingen. Zo werden de docenten getraind in zowel Thaise en westerse methode.

De school werd opgericht door Max Scheuermeier. Hij vestigde zich in Chiang Mai in 1995, en was geinspireerd door Asokananda. Hij werd gemotiveerd om een ​​instelling te bouwen voor Thaise massage op basis van de leer van Asokananda.

Sunshine Massage School is een gebouw van twee verdiepingen gebouwd in traditionele Thaise stijl architectuur. Het is gelegen in een woonwijk, en is lopend gemakkelijk bereikbaar vanaf het Tapae plein. Een andere school, de Thai Massage School, is beroemd om zijn strenge opleiding van leraren en management. Het biedt een lerarenopleiding GCT 300 uur durend programma goedgekeurd door het Thaise ministerie van Onderwijs.

Laatste maar niet de minste is het Oude Geneeskunde Ziekenhuis. Deze school heeft slechts vier doelstellingen: (1) zich tot Thai Massage te beperken(2) bij de studenten appreciatie voor Thaise Massage te ontwikkelen, (3) om Thaise Massage vaardigheden aan te leren, en (4) om de studenten een goede houding te geven ten opzichte van Thai Massag. Er zijnook goede  ’onafhankelijke’ leraren. Adjan Pichet Bontumee, bijvoorbeeld, wordt beschouwd als ‘een van de grote meesters van zijn generatie.’ Hij is een legende in de Thaise Massage wereld.

Een blinde masseur, Adjan Nat heeft ‘uitstekende technieken “aan de sterke kant” en zo veel informatie dat onze ogen hebben de neiging zich te verbergen voor ons.’ Een andere blinde beoefenaar, Adjan Sinchai, beoefent Thai Massage in zijn kliniek in het noorden van Chang Phuak poort.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular