Persbericht

Brussel, België, 20 maart 2012 IkWeetAlles.be is een website gespecialiseerd in oplossingen voor computerproblemen. Ben je op zoek naar een gratis antivirus, heb je moeite om een document te openen of zoek je raad bij een PC probleem, dan ben je aan het juiste adres.

De website werd opgericht in 2010 en helpt sindsdien duizenden bezoekers per dag met hun computerproblemen.

Op IkWeetAlles.be vinden bezoekers immers niet enkel kant-en-klare oplossingen voor hun vragen omtrent computers in de bestaande artikelen. Daarnaast is er ook nog de populaire Vraag & Antwoord module, waar tientallen gebruikers dagelijks antwoord vinden op hun vragen, zowel van andere gebruikers van de website als van de webmasters zelf.

In 2011 kreeg de bekende Vlaamse website reeds een Spaanstalige zustersite, YoSeTodo.es, die inmiddels ook druk bezig is om antwoorden en raad te geven aan haar bezoekers.

Een uitbreiding naar Nederland was natuurlijk niet ver te zoeken, vandaar dat er nu ook binnenkort een .nl domein zal toegekend worden waarop de aangepaste versie zal verschijnen.

 Ã¢â‚¬Å“Eigenlijk is de site heel simpel begonnen. Het was in het begin meer een hobby en een manier om onze kennis over webdesign toe te passen in de praktijk… Maar al snel werd het duidelijk dat er een enorme interesse was voor dit soort website, waar je eenvoudige antwoorden kan vinden op simpele vragen omtrent PC‘s en het gebruik ervan”, aldus Frank Hendrix, mede-oprichter van IkWeetAlles.be

IkWeetAlles gaat de uitdaging van het publiek dan ook aan en heeft plannen om binnenkort naast een Belgische en een Spaanse versie ook een Nederlandse versie van de website ter beschikking te stellen.

“De site zal eigenlijk niet zo heel veel verschillen van de Belgische versie. Maar toch zijn er genoeg verschillen om een aparte versie te rechtvaardigen. Naast de kleine verschillen in taalgebruik lopen de interesses van het Belgische en Nederlandse publiek toch sommige vlakken uiteen. En ook zien we uit ervaring dat het Nederlandse publiek toch iets meer computer-vaardig is dan onze gemiddelde Belgische lezers”, aldus de redactie van IkWeetAlles.be.

Contact:
Fabian Van De Wiele
Clicktrust Marketing
Rue Xavier De Bue 13
Brussels, Belgium
0032 485 98 18 58
[email protected]
www.clicktrust-marketing.com

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular