Persbericht

In de paar maanden van zijn bestaan heeft De Goudwaag in Den Haag Benoordenhout al naam gemaakt als de plaats waar mensen terecht kunnen voor het verkopen van hun goud of zilver. Vele buurtbewoners waren reeds in de winkel voor de aankoop van hun goud. Honderden mensen heeft De Goudwaag al kunnen verrassen met hun hoge goudprijs.Inmiddels heeft inkoop van tientallen kilo’s goud en zilver plaatsgevonden in de winkel aan de Van Hoytemastraat.

Nu de winkel in de wijk inmiddels een begrip is geworden, is de eigenaresse nog niet tevreden. “Wij willen graag dat niet alleen buurtbewoners ons weten te vinden, maar dat ook andere Hagenaars weten dat dit het adres is voor de inkoop van goud in Den Haag“, aldus de ambitieuze winkelier. Om die reden is De Goudwaag sinds kort ook online gegaan.

De website is er niet één van dertien in een dozijn. “Onze winkel aan de Van Hoytemastraat kenmerkt zich door zijn stijl en elegantie”, aldus de eigenaresse, “die stijl wilden wij ook op onze website terug zien”. En dat is gelukt, de nieuwe website van De Goudwaag kan met gemak het etiket “stijlvol” dragen.

Naast mooi is de website ook vooral erg informatief. Natuurlijk zijn er de standaard secties als Wie Zijn Wij en Contact, en zijn er foto’s van de winkel van De Goudwaag te vinden. Het hart van de site is echter een pagina met de meestgestelde vragen over goud en zilver inkoop / aankoop. Hier is een grote selectie aan vragen te vinden die bij veel mensen leven, zoals “Hoe hoog is de goudkoers of zilverkoers momenteel?“, “Hoe kan ik weten of mijn goud echt of vals is?” en “Kan ik ook mijn zilveren bestek verkopen?” De vragen worden op een begrijpelijke manier beantwoord en leggen helder uit hoe zaken in elkaar zitten. Ook geven zij een inblik in de achtergrond van De Goudwaag.

Ook de internationale klant word bediend. De hele site is in de Engelse taal te vinden onder de titel De Goudwaag – gold buyers / traders, for the purchase of all your gold and silver in The Hague Benoordenhout.

Door deze extra service kunnen nog meer mensen profiteren van de eerlijke wijze waarop De Goudwaag goud inkoopt in de meest respectabele wijk van Den Haag. 

English summary: Gold buyer / trader De Goudwaag has a new website. The stylish gold trader at Van Hoytemastraat in The Hague Benoordenhout now has a site on the web as stylish as the actual shop. Apart from the standard information you will find on a website, the new site features an extensive list of Frequently Asked Questions on selling gold or silver, the buying and purchase of gold and silver. It answers, inter alia, questions about the gold rate and silver rate and about how carats work. In this way not only the residents of Benoordenhout, who are all familiar with De Goudwaag, but also residents of other parts of The Hague profit of the attractive gold and silver rates De Goudwaag offers. Expats are more than welcome, as the owner is a diplomat’s spouse and has been an expat for many years herself.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular