Persbericht

Osteotim opent zijn deuren in Rumst. Je kan osteopaat Timothy Cocquyt vinden in de Bussestraat 44 2840 Rumst.

U kan voor verschillende klachten terecht bij osteopaat Timothy Cocquyt. Dit kan gaan van plotse  rug- en nekpijn, of voor pijn als gevolg van een hernia in rug of nek. Maar eveneens kunnen ook schouder, heup, elleboog en andere gewrichtspijnen behandeld worden door een osteopaat. Ook mensen die last hebben van chronische pijnen al dan niet veroorzaakt door artrose worden met succes behandeld.

Naast volwassen behandelt Timothy ook baby‘s met succes. Om zich nog meer toe te leggen op het behandelen van baby‘s is Timothy naast zijn basiscursus die iedereen krijgt tijdens de opleiding osteopathie, nog een extra cursus gaan volgen in Zwitserland om zo de laatste nieuwe technieken te kennen om baby‘s met reflux en buikkrampen te behandelen.

Naast baby‘s specialiseert Timothy zich ook naar sporters. Daar hij zelf jarenlang aan sport heeft gedaan op competitief niveau en beschikt over het diploma master in Lichamelijk Opvoeding weet hij zeer goed hoe hij sporters moet behandelen en kan hij tips geven aan sporters om beter om te springen met hun lichaam.

Timothy Cocquyt is een erkend osteopaat die een 4 jaar durende voltijdse universitaire opleiding heeft gevolgd aan de European School of Osteopathie (ESO) in U.K.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular