Persbericht

Gent, België, 16 maart 2012 De School voor Relaties is een Gentse organisatie die relatietherapie, -coaching en training verzorgt.
    
De School voor Relaties werd opgericht in 1995 en heeft sindsdien talloze mensen geholpen met hun persoonlijke relatietraject.

De organisatie geniet steeds meer aanzien en is zo stilaan uitgegroeid tot dé referentie op het gebied van relatietherapie.

“Dankzij onze unieke methode van coaching & therapie beleef je een proces waarna je relaties nooit meer hetzelfde zullen zijn”, aldus oprichtster Patricia van Lingen.

Patricia van Lingen en haar medewerkers begeleiden je persoonlijk bij je relatietraject, zowel met individuele therapie als koppeltherapie en coaching.

Zowel Patricia als haar medewerkers hebben talloze opleidingen en trainingen gevolgd als relatietherapeut en coach die hun toestaan om jou te helpen om het beste uit jezelf te halen en om verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen.

De nieuwe trainingsmodule ´In Vrouwelijkheid‘ is specifiek gericht op de rol van vrouwen in de huidige maatschappij. Hedendaagse vrouwen vervullen immers veelvuldige rollen als partner, moeder, dochter, vriendin, werkneemster, …

“Deze trainingsmodule is speciaal ontworpen om de hedendaagse vrouw bij te staan in de zoektocht naar een evenwicht tussen deze verschillende rollen. Zo kunnen ze in al deze verschillende aspecten van hun leven zowel hun zachtheid als hun kracht naar buiten toe brengen”, bevestigt Patricia van Lingen.

De School voor Relaties organiseert ´In Vrouwelijkheid‘ op 22, 23 en 24 juni 2012.

Website: Relatietherapie

Contact:
Fabian Van De Wiele
Clicktrust Marketing
Rue Xavier De Bue 13
Brussels, Belgium
0032 485 98 18 58
[email protected]
www.clicktrust-marketing.com

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular