Boxspring: comfortabel en ventilerend

Vrij vertaald is een boxspring een ´bak met springveren‘. Het is dan ook een matras die gevuld is met springveren waarvan de binnenkant mooi afgewerkt is met schuim. Vanwege die samenstelling heeft de matras een vochtregulerende en ventilerende werking. Zo wordt de duurzaamheid van de matras vergroot. De samenstelling van de matras zorgt er ook voor dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld over de gehele matras.

Kortom, een boxspring is een comfortabel verend en ventilerend bed of slaapsysteem dat in vele maten verkrijgbaar is en dat men met verschillende hoofd- en voetborden kan aankleden.

Tempur: traagschuimmatrassen

´Tempur‘ is dan weer een Nederlandse merknaam voor traagschuimmatrassen. Traagschuim, ooit ontwikkeld door NASA, is een materiaal dat wanneer het wordt ingedrukt, langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert.

Omdat traagschuim speciaal gemaakt is om op lichaamswarmte te reageren, wordt het altijd gebruikt als extra comfort of bescherming van mensen zoals bij matrassen, hoofdkussen, oordopjes enzoverder.

Die reactie op de lichaamswarmte is tevens het grootste voordeel van een tempur-matras:  doordat het materiaal dan zachter wordt zal het zich voegen naar de vorm van het lichaam, waardoor het gewicht van het lichaam beter verdeeld wordt over het contactoppervlak en er minder druk staat op uitstekende delen.

Al meer dan 45 jaar is Meubelen Jonckheere een gevestigde meubelzaak in het Waasland.

Onze troeven? U koopt bij Meubelen Jonckheere steeds aan de laagste prijs! Indien u binnen de maand na aankoop schriftelijk kan aantonen dat hetzelfde meubel in dezelfde uitvoering en aan dezelfde servicevoorwaarden ergens anders lager geprijsd is, betalen wij u het verschil terug.

Wij kopen internationaal samen aan met 2000 meubelwinkels verspreid over 11 landen. Daardoor krijgen wij de beste voorwaarden en daar geniet u als klant ten volle van.

Ook onze ´Dienst Na Verkoop‘ is op en top: bij problemen of extra vragen kunt u ons steeds bereiken op het telefoonnummer 03/772.33.34 of via email [email protected] of [email protected]

 

Contact:
Meubelen Jonckheere
Nieuwe Baan 111
9111 Belsele

http://www.meubelen-jonckheere.be
[email protected]
Tel.: +32(0)3 772 33 34

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular