Persbericht

Heerlen, 10 januari 2012 – Cadac Organice, Microsoft Gold ISV Partner, ondersteunt het herstructureringsproject van Food Center Amsterdam met haar gehoste oplossing voor engineering documentbeheer. De Cadac Organice Cloud Solution biedt FCA en haar partners een gehost platform voor samenwerking op basis van Microsoft SharePoint.

 

Het Food Center Amsterdam (FCA) is een groothandelsmarkt voor de verkoop van verse producten bestemd voor onder meer winkeliers en restauranthouders voor Amsterdam en omstreken. Ook heeft het FCA een aantal mainportbedrijven met een landelijke distributie functie. Op het 22 hectare grote terrein huren, pachten of bezitten ruim 80 ondernemers een ruimte of een gebouw. Het FCA heeft een kleine 10.000 klanten en zo‘n 2.500 mensen vinden er werk. In 2009 bestond het Food Center Amsterdam 75 jaar.  

 

Omdat het FCA het verkeer in de Amsterdamse binnenstad bemoeilijkt en dringend een opknapbeurt nodig heeft, is er een herstructureringsproject gestart voor een duurzaam bedrijventerrein. Om te komen tot de herstructurering is gekozen voor een aanbesteding. Er zijn drie consortia die deelnemen. Carla van der Linden, Assistent Projectmanager: “Om te voorkomen dat er intensief emailverkeer ging ontstaan tussen alle partijen zijn we op zoek gegaan naar een documentbeheersysteem. Bij onze keuze speelde toegang tot het systeem voor de externe partners een belangrijke rol. We hebben daarom gekozen voor Cadac Organice en Microsoft SharePoint in de Cloud. Alle partijen hebben met dit gehoste documentbeheersysteem eenvoudig toegang tot documenten en met het juiste beveiligingsniveau.”

 

De drie geselecteerde marktpartijen hebben hun gemaakte plannen in de gehoste SharePoint omgeving geplaatst. Daar zijn ze direct toegankelijk en inzichtelijk voor de adviesteams. Ook is altijd direct duidelijk wat de laatste en definitieve versie van een document is. Carla van der Linden: “De Cadac Organice Cloud Solution geeft ons optimale toegankelijkheid van documenten en informatie. Het is direct duidelijk wat de laatste en definitieve versie is van een document. We kunnen met meerdere mensen tegelijkertijd in het systeem werken en we voorkomen dat er intensief en onnodig emailverkeer tussen betrokken partijen ontstaat.”

 

Meer informatie over de Cadac Organice Cloud Solution bij Food Center Amsterdam is te lezen in een referentieverhaal

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dhr. Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

 

Over Food Center Amsterdam

Het Food Center Amsterdam (FCA) is een groothandelsmarkt voor de verkoop van verse producten bestemd voor onder meer winkeliers en restauranthouders voor Amsterdam en omstreken. Ook heeft het FCA een aantal mainportbedrijven met een landelijke distributie functie. Op het 22 hectare grote terrein huren, pachten of bezitten ruim 80 ondernemers een ruimte of een gebouw. Het FCA heeft een kleine 10.000 klanten en zo‘n 2.500 mensen vinden er werk. In 2009 bestond het Food Center Amsterdam 75 jaar. Voor meer informatie kijk op http://www.foodcenter.nl.

Over Cadac Organice

Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Het brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Cadac Organice is beschikbaar als on-premise en cloud oplossing. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular