Een SEO Persbericht is waardevol omdat men extra publiciteit kan verkrijgen en links naar uw website vanaf relevante web pagina’s met relevante content welke U zelf bepaald.

Wij werken samen met diverse partners op het gebied van persberichten publicatie en uw persbericht wordt doorgeplaatst op diverse persberichten gerelateerde  websites, voor meer informatie over het inzetten van een SEO Persbericht kijkt u hier: SEO Persberichten.

Een Persbericht is waardevol
Een persbericht kan waardevol zijn voor uw bedrijf of organisatie. Het is niet alleen een vorm van comuniceren met de doelgroep maar het is vaak gratis. Een persbericht plaatsen kost in principe niets. De meeste organisaties waar u uw persberichten kwijt kunt voor publicatie rekenen weinig tot niets voor de verspreiding  of publicatie van uw persbericht.

Free publicity of betaald adverteren
Een boodschap of nieuwsfeit kan ook overgebracht worden door betaald te adverteren. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een persbericht uit te geven. Soms leid een persbericht tot een redactioneel artikel. Dit artikel heeft meer waarde dan het betaald adverteren, omdat de argwaan bij advertenties wordt weggenomen en dat het een andere partij is die de boodschap overbrengt. Bij een advertentie is de bron niet op voorhand te vertrouwen. Dit veranderd indien een andere bron de informatie publiceert.

Meer informatie over het schrijven van een persbericht vind u hier.

Wat is een persbericht?
Een organisatie, bedrijf of persoon die de mogelijkheid zoekt om in brede kring aandacht te verkrijgen voor een bepaald standpunt of concreet feit, kan dat beproeven door aan nieuwsmedia zelf een concept voor een artikel te verschaffen. Zo‘n schriftelijk nieuwsfeit wordt een persbericht genoemd. Het nieuwsfeit (standpunt of zaak) houdt verband met de belangen of de identiteit van de aanbieder.

Betalen voor het plaatsen van een persbericht
Betalen voor het plaatsen van een persbericht heeft voordelen, meestal mag u een link naar uw website opnemen en wordt uw persbericht of een link naar uw persbericht op een prominente plaats op de website geplaatst. Daarnaast wordt uw persbericht bij ander persberichten websites aangeboden ter publicatie. Op de website emea.nl wordt uw website tenminste op 8 andere websites gepubliceerd en nemen andere redacties van diverse websites vaak artikelen over.

Het plaatsen van betaalde of gesponsorde persberichten heeft de volgende voordelen:

 1. Een Link naar uw website in het Persbericht
 2. Uw bericht wordt direct gepubliceerd na verzending
 3. Automatische Distributie naar Partner Websites
 4. Prominente Posities op onze Voorpagina en Partner Websites
 5. Een Permanente Link op Websites met een hoge PR
 6. Uw Persbericht is altijd Online Aanwezig en te Raadplegen op het Internet
 7. Verhoog het Bereik en verkrijg meer Online Bekendheid
 8. Ongelimiteerd en Eenvoudig Online uw Persberichten Versturen
 9. Uw Persbericht wordt weergegeven op de RSS Feed
 10. Uw Persbericht wordt Snel Geïndexeerd door Zoekmachines
 11. Diverse Websites en Redacties Raadplegen uw Bericht of Nemen het Over

Het is aanbevolen om betaalde persberichten te plaatsen aangezien er veel meer met uw persbericht gebeurd dan bij een gratis persbericht waarbij uw bericht niet verder wordt gedistribueerd. Indien u betaald voor het plaatsen van een persbericht dan wordt uw persbericht op de voorpagina weergegeven en wordt zelfs gegarandeerd dat uw persbericht op een aantal andere websites wordt gepubliceerd inclusief uw link. Dit is natuurlijk een perfecte tool om backlinks en publiciteit op te bouwen.

Verstuur een SEO Persbericht

U krijgt een of meer “Do Follow” links, u kunt relevante woorden linken naar relevante URL’s van uw website of gewoon naar de homepage van uw website.

Uw persbericht wordt automatisch doorgeplaatst op diverse websites. Bovendien krijgt uw bericht extra aandacht en kan soms dagen of weken (afhankelijk van de aantallen ingestuurde “Persberichten” een prominente plaats krijgen op de diverse pagina‘s van onze website of partner websites.

Aanmelden
Meld je nu aan en begin vandaag nog met het publiceren van persberichten.

Nu Aanmelden

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular