Persbericht

Gsm shops beoordelingen & ervaringen online

Een groot aantal Nederlanders koopt tegenwoordig hun mobiele telefoon online bij gsm webshops. Wist u dat niet alleen gsm ervaringen en gsm reviews online te vinden zijn? Ook de telefoon webwinkels zijn online te beoordelen. Gsm webshop reviews zijn hot!

Gsm-ervaringen.nl gelanceerd

De site gsm-ervaringen.nl is net als Kieskeurig.nl een platform waar consumenetn informatie over gsm webwinkels kunnen vinden. Consumenten kunnen alvorens een mobiele telefoon of abonnement online af te sluiten ervaringen van andere Nederlandse consumenten raadplegen. Ook kunnen bezoekers zelf hun ervaringen met gsm shops delen. 

Hoe werkt gsm-ervaringen.nl?

De website gsm-ervaringen.nl werkt erg eenvoudig. Middels het menu navigeert u naar de gsm webshop welke u wilt beoordelen of waarover u reviews wilt lezen. Door uw ervaringen te delen met de bezoekers van de site kunt u andere consumenten helpen. U kunt regaren op reviews. Bekijkt u bijvoorbeeld maar eens de reacties op de ervaringen met Belsimpel of een andere willekeurige gsm shop. Vaak krijgen webshops niet alleen positieve beoordelingen maar ook negatieve. Simpel doet het momenteel erg goed. Simpel heeft op gsm-ervaringen.nl erg goede reviews. De webshop adverteert veel in landelijke bladen en is ook op TV goed vertegenwoordigd. Er worden veel sim-only bundels verkocht bij Simpel en met veel klanten gaat er natuurlijk ook vaker wat mis. Bent u zelf op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon? Waar wacht u op en neem een kijkje op gsm-ervaringen.nl!

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform