Persbericht

De nieuwe boeking site Bezoeken.nl maakt het als eerste mogelijk voor bezoekers om een accommodatie ter plekke kosteloos te annuleren als deze tegen blijkt te vallen. 

De recentelijk gelanceerde site wil met deze service naar eigen zeggen ´een einde maken aan hoteliers die met onder andere gephotoshopte foto’s, nep beoordelingen en gemanipuleerde top 10 lijsten consumenten proberen te misleiden.‘

Op Bezoeken.nl kunnen niet alleen hotels kamers aanbieden, ook particulieren kunnen hun eigen huis, extra slaapkamer of slaapbank aanbieden op de site. “Voor iedere portemonnee en vakantieganger dus wat wils. Er kan uitgebreid worden geselecteerd op verschillende criteria zoals een privé zwembad, rolstoeltoegankelijkheid, eigen opslag duikmaterialen, prijs, ligging en nog veel meer. Zo biedt Bezoeken.nl bijvoorbeeld een compleet overzicht met Curacao accommodaties aan.

 Ã¢â‚¬Å“Niet goed, geld terug, dat is de kern van Bezoeken.nl”, vertelt oprichter Remco Ros. “Wij geloven dat de kracht van het internet zit in openheid en transparantie, daarom hebben we dit platform ontwikkeld dat open staat voor iedereen. Daarbij is de consument natuurlijk goed beschermd, zo wordt de verhuurder pas uitbetaald nadat de huurder succesvol is ingecheckt”

Met het ´peer to peer‘ concept gaat Bezoeken.nl de directe concurrentie aan met de het Duitse Wimdu.com en het Amerikaanse Airbnb.com. Bovendien biedt Bezoeken.nl een volledig Nederlandse klantenservice en kunnen klanten veilig betalen met iDeal of Bancontact in België. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular