De HTC sensation XL begint daar waar andere smartphones ophouden. De HTC sensation XL staat voor perfectie, groots en de toekomst. Het staat voor ongeëvenaarde geluidsbeleving, perfectie tijdens het bekijken van video‘s en de scherpste foto‘s.

De HTC sensation XL is één van de eerste smartphones met een 4,7 inch touch/beeldscherm. Door deze afmeting mis jij geen detail van de spannende scènes uit die nieuwste film, geen dansmove is onzichtbaar en zelfs de duizenden lampjes op je beste vakantiefoto‘s zijn te tellen. Het heeft de kwaliteit, perfectie en scherpte van een breedbeeld televisie scherm, maar dan voor onderweg en voor waar je ook bent. De HTC sensation XL is je eigen breedbeeld, maar dan voor in je broekzak.

Momenten waarop de tijd stil moet staan, momenten die voor altijd vast gelegd moeten worden op een camera. De mooiste skylines, de vetste DJ tijdens dat once-in-a-lifetime concert of je vrienden op hilarische avonden. Vaak heb je doordat je geen zin hebt in volle broekzakken en niet meer sluitende handtasjes besloten om je camera maar thuis te laten. De telefoon wordt erbij gepakt en foto‘s worden gemaakt. Eenmaal thuis wanneer je vol enthousiasme de herinneringen en beelden wil terughalen is de foto onscherp, wordt het gevoel niet overgebracht en bestaat de herinnering voornamelijk in je gedachte, maar deze tijd is nu voorbij! Met de HTC sensation XL, leg je altijd en overal de mooiste momenten vast met je mobiele telefoon.

De HTC sensation heeft een 8 megapixel camera en een dubbele flitser die 720p HD video opneemt. De skylines worden nog mooier dan in je gedachte, de DJ staat dichterbij dan je, je kon herinneren en je vrienden, ook zij staan voor altijd vast. Weg dus met dat zware fototoestel in je jaszak of in je tas, vanaf nu alles in één om geen gebeurtenis meer te missen.

En dan dat waardoor de HTC sensation XL boven alle tabbladen, Ipods en andere smartphones uitsteekt. Dat waardoor de HTC sensation XL dè nieuwste sensatie genoemd mag worden, dat waardoor iedereen verlangt naar deze smartphone. Je hoort dat wat je niet eerder hoorde en voelt dat wat je niet eerder voelde, iedere beat trilt door je lichaam. De Beats Audiotm van HTC. Een speciaal voor HTC sensation XL ontworpen headset waardoor er een superieure muziekbeleving ontstaat. Voel de vibe, voel de beat, voel de muziek en geef je over. Overal staat tegenwoordig wel een HTC sensation review en over het algemeen is iedereen er zeer lovend over.

HTC sensation XL, dè nieuwste sensatie van HTC!

Website: http://www.htc-sensation.nl/htc-sensation-review/

Bron: EMEA Persberichten

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular