Persbericht

In de 21ste eeuw is het haast een misdrijf om geen Laptop te hebben. Maar niet iedereen is even bedreven in het kiezen van een juiste Laptop. Daarom hebben we wat tips speciaal voor jou samen gesprokkeld zodat jij de beste Laptop aankoopt.

Het is niet altijd makkelijk om te kiezen uit het grote aanbod. Hierop moet je letten:  

 • Wat is het doel?
   Allereerst moet je nadenken waarvoor je de laptop voor gaat gebruiken. Een gamer heeft natuurlijk andere noden dan iemand die de computer gaat gebruiken voor professioneel gebruik, of iemand die enkel wil kunnen surfen.

 

 • Wat is jouw gebruiksniveau?

Gebruiksniveau

VB

RAM geheurgen

Processor

Videokaart

Niet-intensief

internet, MSN, tekstverwerking

2GB

2cores

geïntegreerd

gemiddeld

gemiddeld professioneel gebruik

3GB

2 cores

geïntegreerd

intensief

veel applicaties tegelijk draaien

3/4 GB

4 cores

geïntegreerd

intensief grafisch

recente games, grafisch

4 GB

2 cores

nVida of ATI

 

 • Welke garantie ?
  Voor je een laptop aankoopt vraag je best naar de details over de garantie voorwaarden.
  In die voorwaarden moet staan hoelang de garantie geldig is, op welke onderdelen de garantie geldt, hoe de garantie staat tegenover een dode pixel en hoe de herstellingsdienst in zijn werk gaat. Wordt je Laptop thuis opgehaald, moet je hem opsturen, hoelangt duurt het voor je hem terug hebt enzovoort.

 

 • Wat voor besturingssyteem?
  Maak voor jezelf uit met welk type besturingssytseem jij graag werkt. Dat kan bijvoorbeeld Windows of Mac zijn. Niet elke Laptop is even geschikt om een besturingssysteem te ondersteunen. Zo zal een apple computer eerder werken met een Mac besturingssyteem dan dat van Windows.
  Let dus op of er een windowslicentie wordt meegegeven met de Laptop, of er een volwaardige besturingslicentie wordt meegeleverd,

 

 • Extra opties?

Wanneer je een Laptop gaat kopen zou het wel eens kunnen dat de verkoper e wat accessoires wilt aanbieden. Bedenkt dus als je een Laptoptas nodig hebt, een externe muis of je nog wat extra software nodig hebt voor je de winkel verlaat.

 

Wanneer je de bovenstaande tips en tricks in het achterhoofd houdt dan zal je zeker bij de geschikte Laptop uitkomen. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular