Persbericht

Brussel, 06 november 2012

Professioneel interieurontwerp is zeker geen nieuw concept, maar de conceptuele ontwikkeling van een leefruimte is een beroep dat steeds meer aan erkenning wint.

Of het nu gaat over de planning en het functionele design van het interieur van een kantoorgebouw of het uitwerken van een aantrekkelijk design voor een woning, beide aspecten zijn vervat in de beroepsactiviteiten van een interior designer.

Het beroep van interieurontwerper is echter nog niet zo lang erkend: pas in 1997 verworf het professionele status in de Verenigde Staten en werd het daar als volwaardig beroep erkend.

In Europa ging de opmars van het beroep echter nog trager: tot op de dag van vandaag wordt interieurontwerp vaak bekeken als een overbodige luxe.

Niks is echter minder waar. Een interieur dat tot op de puntjes afgesteld is door een echte professioneel wint enorm aan waarde in vergelijking met een ruimte die met minder oog voor detail ingericht is.

Dat weten de specialisten bij Oxid (www.oxid.be), een interieurontwerper uit het Belgische Antwerpen, maar al te goed.

“Iedereen onder is is in staat om een interieur uit een showroom te kiezen en te kopen, maar een interieur dat volledig strookt met de uitstraling van je bedrijf of je persoonijkheid en die 100% functioneel is, dat is een andere zaak. Bij de inrichting of de verbouwing van een woonst, kantoorgebouw, restaurant of winkel is een interieurontwerper zeker geen overbodige luxe.”, aldus de woordvoerder van Oxid.

 

Fabian Van De Wiele
Clicktrust Marketing
0032 485 98 18 58
[email protected]
www.clicktrust-marketing.com

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular