Persbericht

Sinds kort hebben de lego lunchboxen een echte centrale plaats gekregen. Lego ontwikkelt zich de laatste jaren steeds breder met een assortiment dat jong en oud aan spreekt. Maar de doeleinden worden steeds anders. We zien natuurlijk Duplo zich meer ontwikkelen richting de jonge dames onder ons. Daarnaast zien we ook meer en meer opbergsystemen van Lego. Niet om in de kast te plaatsen, maar om bijvoorbeeld je  brood erin te doen. En natuurlijk zijn de drinkflessen van Lego ook enorm handig.

Het merk LEGO is meer dan alleen een bekend logo. Het staat ook voor de verwachtingen die mensen van het bedrijf hebben met betrekking tot de producten en diensten en de verantwoordelijkheid die de LEGO Groep voelt voor de wereld om ons heen. Het merk is een garantie voor kwaliteit en originaliteit. Door de kracht van ons merk voortdurend centraal te stellen, zijn wij beter in staat onze doelen te bereiken.

Kinderen zijn nieuwsgierig, creatief, hebben veel fantasie en hebben een onbedwingbare behoefte om nieuwe dingen te leren. Iedereen zou het kind in zichzelf moeten stimuleren! Lego heeft vastomlijnde ideeën over kwaliteit en streven ernaar de beste en meest geloofwaardige speler op de speelgoedmarkt te zijn. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van vernieuwende producten die creativiteit en plezier in het spel bevorderen. Dat zijn de waarden die het merk LEGO uniek maken en ons een voorsprong op anderen geven.

Al sinds de oprichting in 1932 streeft de LEGO Groep ernaar een wereldwijde bijdrage te leveren aan de verbetering van problemen die spelen in de “wereld” binnen de LEGO Groep alsmede met betrekking tot belanghebbenden buiten de LEGO Groep: kinderen en hun ouders, verkoopkanalen en de maatschappij in het algemeen.

 Ã¢â‚¬Alleen het beste is goed genoeg” was het motto van Ole Kirk Christiansen, oprichter van het bedrijf en de uitvinder van de LEGO-steentjes. Met deze uitspraak heeft de uitvinder van Lego de kwaliteitsnorm bepaald voor wat hij goed vindt. Vandaag de dag, en in onze huidige praktijk is dit nog altijd ons uitgangspunt. Dit houdt in dat we ons uiterste best doen om een positieve invloed te hebben op gebieden als mensenrechten, werkomgeving, het milieu, corruptiebestrijding, liefdadigheid, enzovoort.

Lego zal zich de komende jaren blijven verbeteren. Nieuwe innovaties binnen lego zullen zich aan blijven doen. En de echte inspiratie, waar het allemaal mee begonnen is, zijn de kinderen van de wereld.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular