Persbericht

Mobiele business intelligence haalbaar zonder technische kennis

Houten, 5 maart 2013 — Magic Software introduceert een platform waarmee vooral MKB-organisaties op zeer eenvoudige wijze gebruik kunnen maken van mobiele applicaties. Dankzij AppMall hebben zij geen technische expertise meer nodig om de workforce mobiel te maken. Het platform is beschikbaar als cloud-oplossing en garandeert onder andere de veiligheid van bedrijfsinformatie op mobiele apparaten, zoals laptops, smartphones en tablets. Ook regelt het platform het beheer, de toegang van de medewerkers tot bepaalde informatie en de presentatie van de apps.

Organisaties kunnen met AppMall beschikken over een vorm van mobiele Business Intelligence (BI). Hierdoor kunnen zij op hun mobiele toepassing op iedere locatie en op elk moment snel toegang krijgen tot relevante gegevens. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uitstaande offertes, voorraad- of omzetcijfers. Door de snelle beschikbaarheid van rapporten, analyses en cijfermateriaal kunnen medewerkers per direct actie ondernemen als dit nodig blijkt te zijn — op ieder moment en vanaf elke locatie.

Functies AppMall
Naast veiligheid biedt het platform de volgende functies:
-    Organisaties kunnen van te voren bepalen hoe de gegevens op de mobiele apparaten zichtbaar zijn, waarbij iedere gebruiker weer een andere opmaak op het scherm kan zien.
-    Medewerkers kunnen voor verschillende acties rechten krijgen. Sommigen kunnen de informatie alleen lezen, terwijl andere collega’s de gegevens mobiel kunnen wijzigen of invoeren.
-    Gebruikers kunnen zelf de weergavekleuren van de mobiele apps kiezen.
-    Het is mogelijk om de data direct te koppelen aan Google Translate.
-    Het maakt niet uit of een gebruiker de informatie wil aflezen op een laptop, smartphone of tablet, het platform past de informatie automatisch aan voor het apparaat dat wordt gebruikt.
-    Organisaties kunnen ook zelf eenvoudig apps bouwen en aanbieden via een private appstore.

John Verwaaijen, General Manager bij Magic Benelux, zegt: ‘Het platform is bij uitstek geschikt voor bedrijven met 25 tot 1.000 medewerkers. Hierbij hoeven zij niet per definitie te beschikken over een eigen IT-afdeling, aangezien zij zich niet hoeven te richten op het beheer, beveiliging en het onderhoud van mobility oplossingen. Hierdoor kunnen zij op eenvoudige wijze gebruik maken van Bring Your Own Device.’

Over Magic Software
Magic Software voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven. Met die knowhow kan Magic oplossingen en diensten leveren die snel en met minimale inspanning kunnen worden geïmplementeerd – en die optimaal gebruik maken van bestaande assets om de kansen voor de business zo groot mogelijk te maken.
 
Kijk voor meer informatie op www.magicsoftware.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular