Persbericht

Mijlpaal voor radio website onlineluisteren.nl

Online radio website Onlineluisteren.nl heeft een mijlpaal bereikt.
De drukbezochte online radio portal kreeg in de maand november ruim 100.000 bezoeken op één dag.
In de maand november werd er ruim 2 miljoen keer radio geluisterd via de druk bezochte radio portal.

Veel muziekstijlen.

Alle radiozenders zijn onderverdeeld in verschillende muziek stijlen.
Onlineluisteren.nl heeft vrijwel alle muziek stijlen beschikbaar zoals: Jazz, blues, soul, pop, hits, reggae, gouwe ouwe, rock, nederlandstalig, dance, trance, R&b, urban, regionaal, lokaal, etc.

Mobiele versie

Constant wordt er gewerkt aan verbeteringen en uitbreidingen.
In het 1ste kwartaal van 2013 wordt er een nieuwe mobiele versie geïnstalleerd zodat er snel en makkelijk radio en muziek kan worden geluisterd via de mobiele telefoon en tablet.

Gebruikersvriendelijk

Online radio website onlineluisteren.nl is erop gericht om radio luisteren via het internet makkelijker te maken. De website laadt snel en is gebruikersvriendelijk. Er is een zoekfunctie aanwezig om snel een radiostation te zoeken. Alle radiostations zijn netjes onderverdeeld in verschillende muziek stijlen. Klik op een radiozender en deze zal direct starten met spelen.

Favorieten instellen.

Bij elke zender staan 2 knoppen. Met de play-knop wordt op de zender afgestemd. Door op het sterretje te klikken wordt een zender toegevoegd aan de favorieten. De favorieten komen in een apart kader te staan. De lijst met zenders is te doorzoeken, bezoekers kunnen radiozenders sorteren op genre.

Luister aanbod

Het aanbod op onlineluisteren.nl bestaat uit grote en populaire radiostations zoals 3FM, radio 538 en skyradio. Daarnaast zijn ook kleinere radiostations en themazenders beschikbaar zoals gouwe ouwe webradio old men’s radio en Baars classic rock.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform