Persbericht

Nederlanders massaal op zoek naar seksdates

Op de website datingwebsites.nl vulden het afgelopen jaar meer dan 16 duizend bezoekers een test in om te zien welke datingsite het beste bij hun wensen past. Hieruit blijkt dat één op de vier online daters (24%) op zoek is naar een date puur om de seks.

Seksdating en casual dating zijn hot in Nederland. Steeds meer singles zoeken hun heil op sites als c-date.nl, adultmatch.nl of heteprofielen.nl.

Uit het onderzoek komt verder naar voren dat meer dan de helft van de Nederlanders (55%) een gratis datingsite verkiest boven een betaalde versie. In Nederland zijn echter slechts een handvol gratis datingsites succesvol.

Ook blijken grote datingsites meer in trek te zijn dan kleinere sites. Meer dan 60% verwacht op een grotere site meer kans te hebben op het vinden van de perfecte partner.


Volledige resultaten van de test:

Aantal keer ingevuld (2011): 16476

Aantal dat een seksdate wil: 24%
Aantal dat een normale date wil: 76%

 

Aantal dat bereid is te betalen: 45%

Aantal dat gratis wil daten: 55%

Aantal dat een grote datingsite wil: 61%
Aantal dat een kleine datingsite wil: 39%

 

Over datingwebsites.nl:

Op datingwebsites.nl kunnen bezoekers reviews lezen en schrijven over bijna 800 verschillende Nederlandse datingsites. Met 6000 reviews en meer dan 10.000 reacties is datingwebsites.nl veruit marktleider op het gebied van datingsite reviews in Nederland. Ook bevat de site honderden dating gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

 

————————————————————————————————————-

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit onderzoek kan contact worden opgenomen met:

Rutger Tolenaar
[email protected]
http://www.datingwebsites.nl/

 

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular