Persbericht

PPM-oplossing zowel on-premise als in de cloud
 
’s-Hertogenbosch, 3 december 2012SAP Nederland en Newitera hebben een VAR-overeenkomst getekend. Beide partijen gaan intensief samenwerken bij de vermarkting van SAP Portfolio & Project Management (PPM). Newitera is de eerste Value Added Reseller voor SAP Portfolio & Project Management in Nederland en gaat de oplossing op zowel traditionele basis als in de cloud aanbieden.
 
SAP Portfolio & Project Management helpt organisaties bij het afstemmen van activiteiten en het nemen van gefundeerde beslissingen op het gebied van innovatiemogelijkheden, liquide middelen en budgetten. De oplossing ondersteunt industriële organisaties, bedrijven in de zakelijke dienstverlening en overheden om projecten, design en productbeslissingen samen te voegen en beter te beheren. Doordat SAP Portfolio & Projectmanagement nu ook in de cloud beschikbaar is, kunnen bedrijven hun projecten, producten en diensten gedurende de hele levenscyclus effectiever en tegen lagere kosten beheren.
 
Mogelijkheden van SAP PPM
Ton van der Biezen, Sales Director bij Newitera: “We zijn erg trots met onze toetreding tot het VAR-landschap van SAP. Zeker in een tijd waarin bedrijven weinig ruimte hebben om te investeren en systemen langer door moeten draaien, kunnen organisaties met behulp van SAP PPM toch grote slagen maken. Denk hierbij aan verbeteringen op het gebied van efficiency, veiligheid en duurzaamheid. Doordat we SAP PPM nu officieel in ons portfolio hebben, kunnen we onze toegevoegde waarde bij bedrijven nog beter laten gelden.”
 
Peter Langeveld, Partner Accountmanager bij SAP Nederland: “In een wereld die gebukt gaat onder bezuinigingen en waarin bijna uitsluitend projectmatig wordt gewerkt, merken we dat bedrijven steeds vaker naar efficiencyverhogende oplossingen zoals PPM zoeken. In Nederland hadden we op dat gebied nog geen reseller. We zijn dan ook erg blij dat we in Newitera een partner hebben gevonden waarmee we binnen dit segment een mooie toekomst kunnen opbouwen. Newitera is een jonge club met een platte organisatie en zeer ervaren SAP consultants: dit partnership biedt heel veel potentie.”
 
Over Newitera
Newitera is opgericht in 2011 en heeft ruim 30 zeer ervaren SAP consultants in dienst. Newitera helpt organisaties, industrieën en overheden bij het ontwikkelen en/of implementeren van state-of-the-art oplossingen. Newitera is onder meer gespecialiseerd in de EAM-suite van SAP, PPM, Plant Maintenance, SAP HANA, Gateway en Business Intelligence oplossingen. Het hoofdkantoor van Newitera staat in Beuningen.
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 195.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform