Persbericht

Met een extreem hoge goudkoers die nu al meer dan een jaar voortduurt, gaan velen op zoek in laden en kasten om te zien of zij nog oud goud of zilver hebben dat zij te gelde kunnen maken. Inmiddels zijn er in elke grote stad goudinkopers te vinden waar mensen dit goud naar toe kunnen brengen.

Voor veel mensen is het best spannend hun goud te verkopen: Is het echt? Hoeveel karaat is het? Krijg ik wel een eerlijke prijs en word ik niet bij de neus genomen?

Hieruit blijkt dat eerlijkheid en vertrouwen eigenlijk het belangrijkste is waar mensen naar op zoek zijn als zij een adres voor de inkoop van goud zoeken.

In Den Haag Benoordenhout heeft de in oktober 2011 geopende zaak voor goudinkoop De Goudwaag al snel het vertrouwen van de buurtbewoners gewonnen. Door de sympathieke uitstraling van de winkel zelf en van de eigenaresse ontstaat al meteen een gevoel van vertrouwdheid. Dit wordt nog versterkt op het moment dat het goud voor de ogen van de klant op een geijkte weegschaal wordt gewogen en het hele proces stap voor stap vakkundig wordt uitgelegd.

De eigenaresse laat desgevraagd weten dat De Goudwaag voldoende aanloop heeft: Mensen vinden het fijn om in een aangename winkel te komen. Ook het feit dat ik een vrouw ben, wordt door veel mensen als prettig ervaren. Tenslotte kan ik uitstralen dat ik verstand van zaken heb. Die heb ik opgedaan in mijn familie, die in Duitsland woont en daar al veel langer actief is in de goudbranche.

De Goudwaag koopt alle soorten goud en zilver: sloopgoud, oud goud en zilver, gouden sieraden, zilver bestek, gouden en zilveren munten, gouden tanden en kiezen etc.

De Goudwaag – Inkoop goud Den Haag / Goud verkopen Den Haag

Van Hoytemastraat 113

2596 EP Den Haag

Telefoon 070-324 3269

De Goudwaag - Inkoop goud Den Haag / Goud verkopen Den Haag De Goudwaag - Oud goud inkoop Den Haag / Goud aankoop Den Haag

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular