Persbericht

SAP‘s Magic Pen door publiek best gewaardeerd
 
‘s-Hertogenbosch, 26 april 2012 - NL for Business heeft de SAP Demo Jam 2012 gewonnen. De SAP Partner presenteerde een door hen bedachte verrassende toepassing onder de naam SAP‘s Magic Pen, een ideale oplossing voor buitendienstmedewerkers die niet de beschikking hebben over een iPad of Smartphone.
 
Op 12 en 13 april 2012 vond het VNSG Congres 2012 plaats in Maastricht.
Een van de vaste onderdelen van het uitgebreide programma  is de SAP Demo Jam. Tijdens deze enerverende én informatieve bijeenkomst krijgen vijf SAP partners of SAP gebruikers exact vijf minuten de tijd om zonder slides -  te laten zien op welke innovatieve manier zij SAP toepassen. De spreker die van het publiek het meeste applaus ontvangt is de winnaar. Dit jaar verkoos het publiek NL 4 Business als winnaar van de SAP Demo Jam.
 
SAP systemen zullen steeds meer gebruikers bereiken om informatie te verzamelen en goed te keuren en mensen te informeren. Niet iedereen zal echter direct gebruik kunnen maken van SAP en soms zelfs niet van een computer of smartphone of is het op een bepaalde locatie niet mogelijk verbinding met internet te maken. Voor diegenen is er SAP’s Magic Pen. Hiermee kan normaal geschreven worden op een papieren formulier, maar de gegevens worden direct verwerkt in SAP.
De toepassing die NL for Business bedacht is een combinatie van een vooraf gedefinieerd uniek formulier, een pen die voorzien is van een minuscule digitale camera en een geheugenchip die alle geschreven informatie opslaat, een mobiele telefoon of pc die de gegevens doorgeeft en intelligente software die de geschreven tekst en tekeningen omzet naar relevante data voor SAP.
 
Over NL for Business
NL for Business, partner van SAP, is begin 2001 ontstaan vanuit de visie en marktbehoefte dat integratie van gebruikers, applicaties en bedrijfsprocessen de belangrijkste drijfveren zijn en blijven voor flexibele organisaties met een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. In de afgelopen jaren heeft NL for Business projecten verricht voor en bij de Top-100 organisaties van Nederland, altijd gebruikmakend van innovatieve, nieuwe technische mogelijkheden waarbij het creëren van meerwaarde voor haar klanten centraal staat.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

NL for Business
Robert Eijpe
Tel: 035 5237500
Email: [email protected]
Web: www.nl4b.com

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular