De Lumnia 800 is het eerste resultaat van de samenkomst tussen Nokia en Microsoft. Deze smartphone is sinds vorige week in Nederland te koop. Het Finse bedrijf Nokia wil door middel van de overstap op Windows Phone een comeback maken op smartphonegebied.

Het afgelopen jaar is het stil geweest rondom Nokia, wat veel ontwikkelingen door heeft gemaakt. Het Finse bedrijf heeft het afgelopen jaar geen nieuwe productlijn ontwikkeld en zijn er geen nieuwe toestellen verschenen. Door de samenwerking met Microsoft hopen zowel Nokia als Microsoft een betere marktpositie te veroveren op de telecommarkt.

De Nokia Lumnia zie er opvallend en modern uit en is te verkrijgen in drie kleuren, zwart, magenta en cyaan. Door de licht gekromde achterkant en het scherm met gebolde randen licht het toestel fijn in de hand. Tevens biedt de telefoon centrale overzichten van sociale netwerken zodat het makkelijk wordt met groepen te mailen, chatten of sms‘en. Daarnaast is het toestel ook goed uitgerust met muziek en navigatie. Het toestel heeft een losse prijs van 500 euro, wat als een redelijke prijs wordt ervaart.

— Over Nokia
Nokia Corporation is een beursgenoteerde Finse fabrikant van telecommunicatieapparatuur. De missie van Nokia is het verbinden van mensen. Het creëren van mobiele apparaten die ervoor zorgen dat wereldwijd mensen meer uit de wereld halen is het doel van Nokia.

´Ideas. Energy. Excitement. Oppurtunities. In today‘s mobile world, it feels like anything is possible- and that‘s what inspires us to get out of bed every day.

— Over Nokia Fan
Nokiafan.nl wordt beheerd twee Nokia fans vanaf het eerste uur. Wij schrijven over het bedrijf Nokia, haar producten en alles wat daarmee te maken heeft. Sinds de komst van de Nokia Lumia met het Windows Phone 7 besturingssysteem zijn wij weer volop geïnteresseerd in dit Finse bedrijf.

Website: http://www.nokiafan.nl

Bron: EMEA Persberichten

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular