Het nog maar jonge bedrijf PetVision.nl heeft onlangs de nieuwe online dierenwinkel gelanceerd www.petvision.nl en wil daarmee de concurrentie aangaan met de grote gevestigde online dierenwinkels zoals Zooplus en Jumbopet.nl. Het kantoor en magazijn van PetVision.nl is gevestigd in Scharnegoutum, een klein dorp pal naast Sneek.

PetVision.nl is op het gebied van huisdieren een allround specialist met kennis van zaken. Niet alleen de ruime kennis en ervaring van de medewerkers vanuit de “normale”dierenwinkel, maar ook het zeer uitgebreide assortiment onderscheid PetVision.nl van de meeste andere online dierenwinkels.

Meerwaarde van PetVision.nl
Niet alleen de Nederlanders kunnen makkelijk en eenvoudig bestellen bij PetVision.nl , maar ook Belgen en Duitsers wordt de mogelijkheid geboden eenvoudig online af te rekenen. Zo zijn er diverse Belgische betaalmethodes geïntegreerd binnen de webwinkel net als de Duitse betaalmethode Giropay. Voor de Nederlandse markt biedt PetVision.nl haar klanten de mogelijkheid achteraf te betalen middels acceptgiro. Dit betaaltraject heeft PetVision.nl uitbesteed aan Afterpay.

Naast het reeds bijzonder ruime assortiment van ruim 6000 producten lanceert PetVision.nl vanaf 01 februari 2012 een volledig assortiment hondenvoer en kattenvoer tegen prijzen die 20% tot 30% onder de normale winkelprijs liggen.

Vanaf 01 januari 2012 wordt binnen de webwinkel van PetVision.nl gestat met de integratie van een grote kennisbank op het gebied van huisdieren. Deze wikipedia voor huisdieren is direct vanuit de webwinkel te bereiken en zal de komende 2 jaar volledig gevuld worden met bruikbare informatie, artikelen en tips van dierenartsen, specialisten en gedragsdeskundigen. Dit is voor PetVision.nl een belangrijk stukje meerwaarde die wordt geboden aan de klant.

U mag als huisdierenliefhebber nog heel wat verwachten van dit jonge en ambitieuze team PetVision.nl medewerkers! Zowel in de omvang en keuze van het assortiment als de functionaliteiten binnen de webwinkel zal PetVision.nl altijd vooruitstrevend willen zijn om u als klant optimaal te kunnen bedienen.

Voor de Facebook liefhebbers heeft PetVision.nl momenteel een leuke Facebook Actie lopen waarbij u 10% korting ontvangt op uw aankoop. Neem hiervoor snel een kijkje op onze Facebook Fanpage http://www.facebook.com/petvisionnl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met R. Duinstra, CEO en founder van Petvision.nl.
[email protected] www.petvision.nl

Website: http://www.petvision.nl

Bron: EMEA Persberichten

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular