Persbericht

Het is nog nooit zo populair geweest, foto’s drukken met een klik op de knop. Vroeger ging men naar de lokale fotograaf om de leuke foto’s te laten drukken. Met de opkomst van het internettijdperk is dit volledig veranderd. Op internet kan men namelijk zeer makkelijk en snel alle leuke vakantiefoto’s laten drukken. De reden waarom dit zo populair geworden is, is natuurlijk de goedkope kostprijs. Ook zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid! Foto’s worden niet alleen geprint op papier, maar ook op diverse materialen en voorwerpen. Voor de creatievelingen onder ons is het zelfs mogelijk om een leuk fotoboek te ontwikkelen met enkele drukken op de knop. Op deze manier is het natuurlijk erg leuk om foto’s aan vrienden en familie te laten zien. Vaak worden er tijdens feestdagen ook leuke promoties gegeven om familiefoto’s te laten drukken. 

Lokale fotografen merken een zeer duidelijk verschil tegenover een 3tal jaar geleden toen het digitaal printen van foto’s nog niet zo ingeburgerd was. Door de druk van het internet bieden fotografen ook een realtime print service aan. Hierdoor is het mogelijk om uw SD kaart af te geven & onmiddellijk met de leuke prints naar huis te gaan. Dit is natuurlijk zeer handig als het een spoedopdracht is. 

Foto’s bewerken of niet niet?


Door de komst van allerlei apps kan iedereen tegenwoordig top foto’s ontwikkelen. Zo zijn er erg populaire applicaties die ervoor zorgen dat de kwaliteit plots zeer hoog is. Deze software wordt vaak gebruikt om een foto te publiceren via de social media. Vooral bij jongeren merkt men dat foto’s op papier niet meer zo populair is. Vaak worden alle herinneringen vast gelegd op facebook – niet meer op papier. 

3D prints

De technologie staat natuurlijk niet stil, zo zijn heel wat bedrijven aan het testen met 3D prints. Hierdoor zullen er nog meer mogelijkheden zijn om creatief om te gaan met uw leuke plaatjes! 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform