Persbericht

Begin 2013 is in Gilze (Noord-Brabant) de grootste overdekte belevingswereld voor vaste verblijfsrecreatie van Nederland geopend

Ondanks de aanhoudende crisis heeft Van den Berg Chalet Totaal BV in januari haar deuren geopend voor het publiek met een showroom van ruim 10.000 vierkante meter.

In deze overdekte belevingswereld is alles te vinden op het gebied van chalets en stacaravans.
De chalets en stacaravans worden geshowd in een luxe setting compleet ingericht en aangekleed zodat de bezoeker een goed beeld krijgt van de recreatiewoning en de mogelijkheden.

U kunt uw droom chalet door ons laten ontwerpen en bouwen of een keuze maken uit bestaande modellen chalets en stacaravans.

Er zijn verschillende hallen met nieuwe en tweedehands chalets en stacaravans maar ook voor accessoires zoals opstapjes, vlonders, airco’s, verwarming en overkappingen.
In het experience center kan men de chalets compleet inrichten en aankleden met keukens, meubels, gordijnen en verlichting.

Kwaliteit chalets en stacaravans

De kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel zowel door de merken die aangeboden worden alsook de service voor het leveren en installeren. Voorbeelden van merken zijn Arcabo, Delta, Duocar, AB Lodge, Hollandia, Evolution, Ultimate en Homeline.

Van den Berg Chalet Totaal BV is ontstaan vanuit Linberg Caravans, een bedrijf met méér dan 45 jaar ervaring in de recreatiebranche. Het is een echt familiebedrijf waar behalve oprichters Ton en Alvie van den Berg ook hun zonen Bas en Roy werkzaam zijn in het bedrijf.
Chalet Totaal heeft afspraken met honderden recreatieparken over het plaatsen van chalets en stacaravans door intensieve samenwerking met de recreatieondernemers .

Wisselend aanbod chalet en stacaravans

Chalet Totaal koopt gebruikte stacaravans zelf in om de kwaliteit te beoordelen en  te waarborgen. Het aanbod tweedehands stacaravans en chalets verandert iedere week. Het actuele aanbod wordt op de internetsite www.chalettotaal.nl getoond en dagelijks onderhouden.

Alles onder één dak voor vaste verblijfsrecreatie is te vinden bij Van den Berg Chalet Totaal EXPERIENCE CENTER in Gilze.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform