Persbericht

E-book “Gewrichtspijn, verleden tijd”

OrthoklinikaIn het e-book staan onze gewrichten centraal. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over gewrichtsklachten, de gevolgen van gewrichtsklachten en wat we er zelf aan kunnen doen om de klachten te verminderen. Het is belangrijk om bewust te zijn van onze eigen bijdrage hieraan. Orthoklinika lanceert vandaag een gratis e-book “Gewrichtspijn verleden tijd.

Orthoklinika

Orthoklinika is een medisch adviesbureau dat is gespecialiseerd in onderzoek naar, en effectieve behandeling van gewrichtsaandoeningen van het bewegingsapparaat waaronder artrose. De focus van Orthoklinika ligt op het bevorderen van de mobiliteit van het menselijk lichaam. Dit houdt in dat u bij Orthoklinika terecht kunt met specifieke gewrichtsproblemen, zoals klachten aan nek, schouders, rug, heupen, knieën, handen en enkels. Orthoklinika helpt u verder. Letterlijk.

De kliniek staat onder leiding van dr. Herman H. de Boer. Dankzij een indrukwekkende staat van dienst, die ruime uitvoerende en bestuurlijke ervaring bevat in combinatie met een groot aantal onderzoeken en publicaties, heeft dr. H.H. de Boer nationale en internationale bekendheid verworven als specialist in het vakgebied van de Orthopedie.

Tip: wordt fan van Orthoklinika facebook pagina

Axiradius

Orthoklinika‘s ervaring en expertise heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een nieuw product dat rechtstreeks is gericht op patiënten die lijden aan gewrichtsslijtage. Het preparaat bevat een samenstelling van effectieve stoffen die de onderlinge werking versterken. De naam van dit product is Axiradius.

AxiradiusTM heeft een meervoudige en uiterst effectieve functie. Het product bevordert de aanmaak van kraakbeen, heeft daarnaast een positieve invloed op het behoud van gezond kraakbeen en zorgt bovendien voor ondersteuning van soepele gewrichten.

Orthoklinika biedt meer. Het effect van dit gebruik wordt aandachtig gevolgd. Na een periode van drie maanden ontvangt iedere patiënt dan ook persoonlijk advies op maat van Orthoklinika. Dit advies zal zijn toegespitst op het gecontinueerd en effectief verminderen van gewrichtspijn en gewrichtsslijtage.

Meer informatie over: Orthoklinika, Axiradius en glucosamine tabletten

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular