Persbericht

In plaats van je oude telefoon weg te gooien, is het ook mogelijk om een oude telefoon in te leveren voor geld of korting op je volgende aankoop via verschillende aanbieders die dit programma aanbieder. Oude telefoons worden door gebruikers als nutteloos gezien wanneer er een nieuwe versie is uitgebracht. Je oude telefoon inleveren kan je echter wat extra geld opleveren, waardoor jij mogelijk net die nieuwe iPhone kan kopen. Naast wat extra cash, ben je ook milieubewust en zorg je er deels voor dat de giftige stoffen van je oude telefoon niet in de grond terecht komen.  

Oude telefoon inleveren

Via de onderstaande stappen leggen we je uit hoe je op een snelle en eenvoudige manier je mobiel inleveren kan. In veel gevallen heb je binnen enkele dagen al het geld op je rekening staan, zonder problemen met kopers Marktplaats, snel en eenvoudig zijn de woorden die bij deze diensten passen.

  1. Een oude telefoon inleveren doe je bij 1 van de vier providers die op de website staat beschreven. Vergelijk de vergoedingen met elkaar, zodat je altijd het meeste geld krijgt voor je telefoon.
  2. Volg de instructies op de website waarop je de mobiel gaat inleveren. In veel gevallen selecteer je de telefoon en vink je aan wat er wel en niet werkt aan je telefoon. Na het bevestigen van de conditie zal er worden weergegeven hoeveel geld je nog kan krijgen voor je oude telefoon.
  3. Klik daarna op accepteren, gevolgd door afronden. Bij een aantal aanbieders kun je de telefoon direct naar een antwoordnummer sturen, terwijl je ook kan wachten op een envelop waarop alle gegevens al zijn ingevuld.
  4. Wis alle gegevens op je telefoon. Dit verschilt per telefoon en deze informatie is vaak te vinden op de website van de fabrikant.
  5. Verstuur de telefoon naar de aanbieder. Eenmaal ontvangen zal de telefoon worden gecontroleerd en het afgesproken bedrag worden uitbetaalt, mits alles natuurlijk in orde is.

Het is echt zo makkelijk! Het merendeel van de aanbieders verwerken bijna elke telefoon, dus mocht je nog een doos vol hebben liggen dan kun je op een snelle manier toch nog wat extra geld bij elkaar harken in deze lastige tijd. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular