Persbericht

Sinds kort bestaat de mogelijkheid assieraden te laten maken via Sieraad Graveren: sieraden waarin de as van een overleden dierbare verwerkt is. We zoeken tegenwoordig meer en meer mogelijkheden om onze dierbaren niet verloren te laten gaan. Waar eerst al de mogelijkheid bestond om een tatoeage te laten zetten met as van een overledene, is de nieuwste trend het maken van sieraden met as erin.

Duurzame relatie
Eén van de belangrijkste kenmerken van sieraden is dat ze eeuwen mee kunnen gaan, doordat ze worden gemaakt van duurzame metalen. Het wachten was dan ook op iemand die bedacht dat deze eigenschap van bijvoorbeeld ketting hangers goed samen gaat met de wens van veel nabestaanden om hun dierbare bij zich te dragen. Voor een weduwnaar worden heren ringen gemaakt met daarin de as van de overleden vrouw en een weduwe laat haar trouwring omsmelten tot een nieuwe ring met de as van haar overleden man erin.

Nooit meer alleen
Zoals met veel trends kan het even wennen zijn voordat iedereen de schoonheid van een dergelijk modieus fenomeen ziet. Toch is het laten maken van assieraden nu al heel populair. Vooral zilveren hangers waarin de as van een dierbare verwerkt is, zijn populair. Het idee daarachter is dat de overledene voort kan leven, zo dicht mogelijk bij het hart.

Persbericht opgemaakt te: Zundert, 19-11-2013
Door: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform