Persbericht

Poolcafe Delfshaven kiest voor de ICT dienstverlening van G8 Intermedia. G8 Intermedia adviseerd niet alleen op het gebied van ICT en Internet maar verzorgd ook webdesign en Zoek Machine Optimalisatie (SEO) diensten.

Poolcafe Delfshaven (www.poolcafedelfshaven.nl) Poolcafe Delfshaven is een begrip in Nederland en leider op het gebied van pool toernooien met een internationaal deelnemersveld. Wij hebben de website oplossing geimplementeerd waar de klant behoefte aan had. Daarnaast hebben wij geadviseerd op het gebied van Internet Marketing en Social Media Marketing. Wij verzorgen het technisch onderhoud van de website en alle bijbehorende koppelingen naar Social Media.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen hebben we G8 Intermedia onze website laten vernieuwen zodat deze aansluit op onze wensen en behoeftes. We hebben duidelijk aangegeven dat Social Media Marketing een speerpunt is, aangezien wij de waarde daar van kennen. Daarnaast hadden we behoefte aan meer functionaliteit van de website en interactie met onze bezoekers.G8 Intermedia heeft ons een transparante maatwerk oplossing voor onze website geleverd.

-Aldus de eigenaren van Poolcafe Delfshaven

Poolcafé Delfshaven bevindt zich in Historisch Delfshaven te Rotterdam. Het pand is gevestigd aan de Aelbrechtskolk 45B, tegenover de Pelgrimvaderskerk. Vanaf de Schiedamseweg gezien is de ingang rechts, vlak voor het eerste bruggetje. Aelbrechtskolk 45B, 3025 HB, Rotterdam. Telefoon: 010-4257716 Website: www.poolcafedelfshaven.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular