Persbericht

Oh No is een song uit het nieuwe album van Robert Lauri dat in de zomer verschijnt. In deze single, waarvoor  Mitch Miller de tekst schreef, roept Robert Lauri een totaal nieuw universum op. De single is vanaf half februari beschikbaar op de belangrijkste downloadsites.

 Dit is niet de eerste keer dat Robert Lauri en Mitch Hiller hun talenten bundelen. Ze kennen elkaar al lang en besloten hun talent en creativiteit opnieuw te combineren om ons te verrassen met Oh No. Dit is de eerste van een nieuwe reeks songs van het album dat in de zomer verschijnt.

Robert Lauri is componist, arrangeur en zanger, Mitch Hiller schreef de lyrics. Het resultaat van deze fusie van talent is pure magie. De indringende, betoverende stem van Robert Lauri is als een sleutel die de deur opent naar het authentieke en originele universum dat de woorden van Mitch Hiller oproepen. De look van Robert Lauri in de video van Anna Clara Passarelli accentueert het geheel. Het mysterie en de spanning die de clip, Oh No uitstraalt, raken je tot in de ziel.

Robert Lauri begon als kind al met schrijven, componeren en zingen. In zijn muzikale carrière bij Warner France scoorde hij verschillende hits. Hij stond op prestigieuze podia zoals het Zénith, de  Olympia, het Palais des Congrès in Frankrijk en nam deel aan de Telethon in de VS en Canada. Robert Lauri is een veelzijdige muzikant met een internationale uitstraling. Hij beheerst een rijke variëteit aan muzikale genres en zijn muzikale creativiteit lijkt eindeloos. Door zijn gevoeligheid en zijn openheid tegenover de wereld en de anderen is hij een visionaire componist. Hij is uitermate productief en vergast ons regelmatig op het resultaat van zijn enorme creativiteit. De diversiteit en de rijkdom van zijn muzikale creaties kwamen sterk naar voor in 2011. De albums Western and Country en Power in Heaven werden enthousiast onthaald. Ze bevestigen het grote muzikale talent van Robert Lauri en zijn capaciteit om voortdurend te innoveren. Elke song is een paspoort naar een nieuwe bestemming … een andere wereld.

 Mitch Hiller heeft meer dan tweehonderd opgenomen songs geschreven. Hij trad op in heel Europa, in Engeland, het Midden-Oosten, in de Caraïben en de VS. Hij was ook stemcoach en/of zanger voor grote labels zoals EMI, SONY (EPIC en COLUMBIA), WEA, POLYDOR en voor labels in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje en de Verenigde Staten. Zijn carrière kende tal van hoogtepunten en bijzondere ontmoetingen. Zo werkte hij als zanger voor producenten zoals Gus Dugeon, Chris Neil en Martin Ware. Hij heeft gezongen en arrangementen geschreven voor televisieshows zoals Spitting Image, kytv en Heartbeat. Hij werkte mee aan verschillende animatiefilms, onder meer de reeks ´Wisdom of the Gnomes‘ die werd vertoond in het VK, de VS, Canada, Australië en andere Engelstalige landen. Mitch Hiller werkte ook mee aan opnames en/of live optredens van internationaal befaamde artiesten. Hij schreef songteksten die werden opgenomen door onder meer Elaine Paige, Johny Logan en Nick Berry. In 2008 verscheen zijn  album Scrapbook. Met Paul Higgs nam hij het album A Different View op.

 De clipOh No werd gecreëerd door de talentvolle Italiaanse artieste Anna Clara Passarelli.

Dit is lang niet de eerste clip die ze voor Robert Lauri maakt. Maar dit keer zijn ook de foto‘s die ze in de clip gebruikt van haar hand. De sfeer van de clip sluit naadloos aan bij de song en versterkt het mysterieuze universum dat de muziek en de tekst oproepen. Alle video‘s van Anna Clara Passarelli sluiten perfect aan bij de songs op de websites van Robert Lauri. In de clip Oh No levert Anna nogmaals het bewijs van haar talent.

 

U vindt de single Oh No op:

 

http://youtu.be/pSMzYUcen6w

 

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular