Persbericht

Nog een paar maanden en dan zal het nieuwste topmodel van Samsung gepresenteerd worden: de Samsung Galaxy Note 3. Wij houden u nu al op de hoogte van het laatste nieuws, zodat alle smartphone liefhebbers precies zal weten wat er gaat komen.

Na de succesvolle lancering van de Samsung Galaxy S4 is voor Samsung “episode 2″ aangebroken. De opvolger van de Galaxy Note 2 is nu al één van de meest besproken onderwerpen. Samsung heeft al veel succes geboekt met de Galaxy Note series. De toekomstige Samsung Galaxy Note 3 zal de phablet smartphone nog populairder maken.

Op SamsungGalaxyNote3Abonnement.nl houden we je op de hoogte van al het nieuws en de laatste internet geruchten. Je zult altijd op de hoogte zijn van het allerlaatste smartphone nieuws. Onze doelgroep is gek op de laatste gadgets en wil alles tot in de details weten. De specificaties die de nieuwe Note 3 gaat krijgen zijn niet verkeerd. Wat zou je zeggen van een 6 inch Full HD display, Exynos 5410 Octa met 2x A15 processor van 2.0 Ghz en 2x A7 processor van 1.7 Ghz. De nieuwe Note 3 zal 3 GB RAM geheugen hebben en een 13 megapixel camera. De presentatie zal in september 2013 plaats vinden.

Wij zijn een onafhankelijke nieuws bron voor smartphones. Onze berichtgeving en analyses zijn betrouwbaar. Onze schrijvers zijn bekenden in de smartphone wereld en weten waar ze over schrijven.

SamsungGalaxyNote3Abonnement.nl is een informatieve bron voor iedere Smartphone liefhebber en Android fanaat.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular