Persbericht

Inmiddels is het toestel alweer bijna acht maanden op de markt, maar de Samsung Galaxy S3 is nog steeds de best verkopende smartphone bij een aantal toonaangevend winkels.

Bij de lancering in mei vorig jaar was de verwachting dat de Galaxy S3 tot de lancering van Apple’s iPhone 5 de high end smartphone markt zou domineren. Daarna zou de traditionele status quo hersteld worden.

Dit laatste blijft vooralsnog uit, en de Galaxy S3 is tot ieder verrassing nog steeds de populairste smartphone in Nederland. Met de opvolger van de S3 aan de horizon is het nog maar de vraag of Apple op tijd haar plekje aan de top weet terug te veroveren, of dat 2012 het jaar zal blijken te zijn waarin Samsung definitief de rol van underdog van zich af schudde.

De Samsung Galaxy S3 is een smartphone met een 4,8 inch HD Super Amoled display, een acht megapixel camera en een Exynos 4 quadcore processor. Het toestel draait op Google’s populaire Android besturingssysteem, waar Samsung wel haar eigen interface en unieke features over heeft aangebracht.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform