Persbericht

Voormalig Sales Manager van Oracle, Sun en IBM verantwoordelijk voor nieuw geïnstalleerde cloud-team
 
´s-Hertogenbosch, 26 april 2012 Herbert Schut (46) is als Director Sales Cloud Solutions in dienst getreden bij SAP Nederland. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor het nieuw geïnstalleerde team dat zich richt op de verkoop van SAP‘s cloudoplossingen.
 
Schut is een zeer ervaren salesdirector die zijn sporen al heeft verdiend in zowel de hard- als de softwaremarkt in Nederland. Hij heeft veel kennis van de complexe Enterprise Application-markt en het onderkennen van kansen daarin voor nieuwe producten.
 
Herbert Schut was hiervoor onder meer Business Partner Account Manager bij IBM, Sales Unit Manager Channels bij SUN Microsystems, Senior Manager Global Alliances bij Oracle en Director Sales CRM On Demand, eveneens bij Oracle.
 
Schut beschouwt de stap naar SAP als een kans. “SAP is al 10 jaar actief op het gebied van cloud computing. Inmiddels profiteren er wereldwijd al 3.500 bedrijven met 15 miljoen gebruikers van onze cloudoplossingen. Het bestaande cloudportfolio van SAP biedt vele kansen en ik ben erg enthousiast over de nieuwe features die op stapel staan”, zegt hij.
 
Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190,000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.
 
Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.
 
Voor meer informatie over dit bericht:
 
SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: [email protected] 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular