Persbericht

Een nieuwe website, bomvol informatie over het kopen of zelf bouwen van een sauna. De bedenkers van Sauna-informatie.nl reageren met hun website op het NRIT trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd. Hieruit blijkt dat sauna en wellness steeds populairder worden; de Nederlander wil meer relaxen en ontspannen.

Uit eerder onderzoek van vakantiebeoordelingen website Zoover bleek dat bijna de helft van de Nederlanders niet naar de sauna wil omdat ze zich niet naakt durven te vertonen in de buurt van anderen. Daarom besloten de makers van Sauna-informatie.nl om zich juist te richten op informatie omtrent het kopen of bouwen van een eigen sauna.

Intiemer is prettiger
Uit alles blijkt dat de thuissauna aan een opmars bezig is. Steeds meer mensen gaan naar de sauna, en vanwege de groeiende aandacht voor wellness in het algemeen bieden steeds meer hotels wellnessarrangementen aan. Bovendien laten Nederlanders via Zoover weten dat ze grotere, openbare sauna‘s niet zo prettig vinden. Te lang wachten, volle parkeerplaatsen, duur eten en erg druk. Niet bepaald een plek om te ontspannen.

Kopen of bouwen?
Wie besloten heeft niet langer in de rij te willen staan voor een openbare sauna, heeft gelukkig nog voldoende keus. De makers van Sauna-informatie.nl doken in de markt voor sauna‘s en verzamelden de gevonden informatie op hun website. Wat kost een sauna als ik hem koop, en wat zijn de verschillen? Is een sauna goed zelf te bouwen, en hoe doe ik dat precies? Het zijn vragen die de site helpt beantwoorden, en die hopelijk gaan leiden tot een goed jaar voor de thuissauna.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular