Persbericht

Winnaars bekend van het event ‘Installateur van het jaar’ 

Hoofddorp, 24 januari 2013 – Naar aanleiding van de lancering van Acti 9 maakte Schneider Electric onlangs de winnaars bekend van de wedstrijd ‘Installateur van het Jaar’. Ook werd de eerste verdeler met Acti 9 componenten geleverd bij de GAMMA in Gouda.
 
Installateurs konden uitgebreid kennis maken met Acti 9 tijdens het event ‘Installateur van het jaar’. In drie wervelende shows werden de deelnemende installateurs ondervraagd over hun algemene kennis over en vaardigheden op het gebied van deze installaties.
 
In de weken voorafgaand aan het event konden installateurs hun kennis testen in de online Acti 9 game. De hoogste scores die in deze game worden behaald, waren zichtbaar op de speciale facebookpagina ‘Installateur van het jaar’. Tijdens de events moesten de laatste kanshebbers op de titel hun kennis en vaardigheid in een live-opdracht op het podium tonen.
 
Acti 9 is een nieuw ontwikkeld modulair laagspanningssysteem. Het systeem is onder meer voorzien van VisiTrip waarmee installateurs snel storingen kunnen traceren. Bovendien communiceert Acti 9 ook met alle gangbare gebouwbeheersystemen (GBS).
 
Winnaars 
Prijswinnende installateurs mogen de titel ‘Installateur van het jaar’ dragen. Zij ontvingen naast de titel een gouden schroevendraaier en een cheque voor een indoor ski-arrangement met après-ski voor het bedrijf.
 
Eerste levering
Op 20 december werd de eerste verdeler met Acti 9 componenten geleverd bij de GAMMA in Gouda. Elektrotechnischbureau A. Hogenes installeerde de verdeler op panelen van Van Wezel.
 
De Installateurs van het jaar zijn:
-    Winnaar ‘Installateur van het Jaar’ Award Amsterdam: Bus Huussen, Huussen Elektro B.V.
-    Winnaar ‘Installateur van het Jaar’ Award Zwolle: Theo Lammers, Technisch Buro Pola Zevenaar B.V.
-    Winnaar ‘Installateur van het Jaar’ Award Rosmalen: Bas Damen,TES Installatietechniek Utiliteit B.V. 
 
NOOT VOOR DE REDACTIE
 
Gamma:

(van links naar rechts:
-    links: Jos Jansen, Product Manager Acti 9 van Schneider Electric
-    midden: Aad Blom van Elektrotechnischbureau A. Hogenes B.V (installateur)
-    rechts: Frank van Rooij van van Wezel B.V.
Op 20 december werd de eerste verdeler met Acti 9 componenten geleverd bij de GAMMA in Gouda.)   
 
Installateurs van het Jaar: 

(Prijswinnaar Amsterdam: Bus Huussen, Huussen Elektro B.V.)  (Prijswinnaar Zwolle: Theo Lammers, Technisch Buro Pola Zevenaar B.V.)

(Prijswinnaar Rosmalen: Bas Damen, TES Installatietechniek Utiliteit B.V.)

Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 22,4 miljard euro. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.
www.schneider-electric.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular