Persbericht

Drie enthousiaste makelaars uit de regio Amersfoort slaan op 12 mei de handen ineen en zetten woningzoekers op de startersmarkt op die zaterdag letterlijk en figuurlijk in beweging. Vanaf ´Strandtent‘ Zandfoort aan de Eem organiseren de makelaars die dag bustochten langs starterswoningen tot een vraagprijs van maximaal € 175.000,= k.k., om de starters inzicht te geven in de mogelijkheden. 

De bustochten doen koopwoningen / koopappartementen in verschillende Amersfoortse wijken aan. De deelnemende woningen worden vooraf niet bekend gemaakt.  Hierdoor kunnen geïnteresseerden tot verrassende ontdekkingen komen.  

Deze startersdag genaamd “Starters on huizen tour” is een initiatief van Drenth MakelaarsGovaert Makelaardij en Dé Register Makelaar. ,,Niet vastpinnen, maar laten verrassen‘‘, is het credo van de deelnemende makelaars. ,,De mogelijkheden voor starters zijn vaak groter dan gedacht‘‘. Eenmaal terug in Zandfoort  aan de Eem kunnen de starters zich uitgebreid laten informeren over de financieringsmogelijkheden van de zojuist bekeken huizen, daarvoor is onder andere een notaris aanwezig. Ook is er iemand aanwezig die de starters meer kan vertellen over de aantrekkelijke Startersleningen die de gemeente aanbiedt voor nieuwkomers op de huizenmarkt. 

Deelname aan ´Starters on huizen tour‘ is gratis en geheel vrijblijvend, de ´tournee‘ begint rond elf uur en duurt tot circa 15.00 uur. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk, maar meer informatie is te verkrijgen bij de drie deelnemende makelaars. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular