Persbericht

Garantie op verbetering van kwaliteit en stabiliteit van applicaties zorgt voor grotere klanttevredenheid

Vianen, 14 mei 2012 – T-Systems introduceert, samen met SAP, Premium Access for SAP Solutions. Dit premium-level samenwerkingsmodel is gebaseerd op de Run SAP methodologie en biedt klanten van service providers verbeterde kwaliteit en stabiliteit van applicaties en uitgebreidere service levels.
 
“Dit nieuwe model zien we voor het eerst in de industrie en stelt ons in staat onze klanten veel betere beveiliging te bieden”, aldus Dr. Ferri Abolhassan, head of Production T-Systems International en lid van de Board of Directors van T-Systems. “Premium Acces for SAP Solutions vergroot de betrouwbaarheid van oplossingen en uptime van systemen.”
 
Grotere stabiliteit SAP oplossingen
T-Systems’ Premium Access for SAP Solutions bevat service levels voor kritieke installaties en een uitgebreid portfolio aan proactieve maatregelen om incidenten te voorkomen. Hierdoor wordt de stabiliteit en kwaliteit van SAP oplossingen aanzienlijk vergroot, terwijl te allen tijde tegemoet wordt gekomen aan de eisen van T-Systems’ klanten.
 
Wereldwijd 24/7 ondersteuning
Deze nieuwe samenwerking tussen T-Systems en SAP is gericht op bedrijven die gebruikmaken van SAP Enterprise Support of SAP Product Support for Large Enterprises. Een team bestaande uit technische adviseurs van SAP en provider support specialisten van T-Systems zorgt voor 24/7 ondersteuning, wereldwijd. Hierdoor zijn gebruikers zeker van snelle hulp bij incidenten. Bovendien zijn architecten van beide bedrijven aangesteld om de strategische voordelen van de samenwerking en de daaruit ontstane oplossingen actief in te zetten bij klanten.
 
Grotere klanttevredenheid
“Premium Access for SAP Solutions gebaseerd op Run SAP betekent een nieuwe standaard in samenwerking tussen ons als provider, onze klanten en SAP. Run SAP heeft ons al veel geholpen in het stabieler maken van ons solutions-aanbod”, zegt Christoph Hermann, vice president van de SAP Technology Services Global Delivery Unit van T-Systems. “Dankzij de nieuwe geïntegreerde aanpak van SAP support kunnen we de klanttevredenheid nog verder verbeteren.”
 
SAP certificering
Premium Access for SAP Solutions is gebouwd op Run SAP. T-Systems behaalde wereldwijd de hiervoor benodigde SAP certificering in 2010. Sindsdien is T-Systems ook een SAP Global Support Partner. Run SAP is een innovatieve methodologie die SAP systemen optimaliseert op basis van operationele standaarden die zijn verbonden met de op best practices gebaseerde implementatie van SAP projecten.

Over Deutsche Telekom AG
Deutsche Telekom is een van de grootste leveranciers van geïntegreerde telecommunicatiediensten ter wereld, met ongeveer 129 miljoen mobiele klanten, ongeveer 34 miljoen vaste lijnen en ruim 17 miljoen breedbandaansluitingen (cijfers 31 december 2011). De Groep levert producten en diensten voor vaste netwerken, mobiele communicatie, internet en IPTV voor consumenten, en ICT-oplossingen voor zakelijke klanten en grote ondernemingen. Deutsche Telekom is actief in meer dan 50 landen en heeft wereldwijd ongeveer 235.000 werknemers. In het boekjaar 2011 realiseerde de Groep 58,7 miljard euro aan inkomsten, waarvan meer dan de helft buiten Duitsland (cijfers 31 december 2011).

Over T-Systems
T-Systems heeft een wereldwijde infrastructuur van datacenters en netwerken, en levert daarmee informatie- en communicatietechnologie (ICT) aan multinationals en publieke instellingen. T-Systems biedt geïntegreerde oplossingen voor zakelijke en maatschappelijke netwerken. Dankzij een combinatie van industrie-expertise en ICT-innovatie voegen de 48.200 medewerkers van T-Systems aantoonbare waarde toe aan de kernactiviteit van klanten over de hele wereld. In het boekjaar 2011 genereerde T-Systems circa 9,2 miljard euro aan inkomsten.  

Kijk voor meer informatie op www.t-systems.nl/.

Contact
T-Systems Nederland B.V.
Media Relations
Mariëlle van der Werf
Tel.: 0347 327 327
E-mail: [email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular