Persbericht

Vianen, 23 april 2012 - Technische Unie heeft de distributieovereenkomst met Schneider Electric uitgebreid. Met ingang van 1 april 2012 levert de groothandel voor technische installatiematerialen ook APC-producten aan de installatiemarkt. 
 
Waarom deze samenwerking?
Door de samenwerking tussen APC en Technische Unie krijgen installateurs eenvoudig toegang tot producten uit het APC-assortiment. Daartoe behoren onder meer de productlijnen van PDU’s, netspanningsbeveiliging (SurgeArrest), beveiligingsmotoren en een reeks aan noodstroomvoorzieningen zoals de Back-UPS en Smart-UPS.
 
Uitbreiding overeenkomst
“Wij zijn verheugd dat Technische Unie distributeur is van onze producten”, zegt Guido Neijmeijer, Sales Manager IT Business van Schneider Electric. “Wij hebben een jarenlange relatie met deze belangrijke groothandelsdistributeur die in tijden van economische crisis een zeer betrouwbare en solide partner blijkt. Technische Unie blijft continu investeren in hoge kwaliteit van dienstverlening en goede beschikbaarheid van ons assortiment”. Neijmeijer verwacht dat de samenwerking met Technische Unie de komende jaren een beduidende groei van afzet op APC-producten zal bewerkstelligen.
 
Ook Technische Unie is enthousiast over de kansen die het APC-assortiment biedt. Herman Berghuis, Manager Productgroep Elektrotechniek: “Schneider Electric is een toonaangevende organisatie waar wij ons graag mee associëren. Ambitie in innovatie en aansluiting op klantbehoefte staan bij beide partijen hoog in het vaandel. Door deze assortimentsuitbreiding kunnen we de vraag uit de markt nog beter beantwoorden.”

Over Technische Unie
Technische Unie, de groothandel in technisch installatiemateriaal biedt een breed assortiment op het gebied van o.a. elektrotechniek, licht, datacommunicatie, sanitair, verwarming en klimaattechniek. De 95.000 voorraadartikelen worden standaard binnen 24 uur geleverd. Maar klanten zijn ook altijd van harte welkom bij een van 36 verkooppunten in Nederland, waar een standaard voorraad ligt van zo‘n 8.000 veelgevraagde artikelen
 
Technische Unie is in 1880 opgericht en sinds 2000 dochtermaatschappij van Sonepar. Klanten worden ondersteund bij het effectief en efficiënt organiseren van hun installatieproces door het verstrekken van de juiste informatie en het compleet afleveren van de juiste producten op de afgesproken tijd en locatie. Meer informatie, kijk op www.technischeunie.com
 
Over Schneider Electric
Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 22,4 miljard euro. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.
www.schneider-electric.nl

Contact
Schneider Electric
Debbie van Beek
Tel: +31 (0)6-27 01 80 05
[email protected]

Co-Workx

Hans Lamboo

Tel: +31 (0)6-16 64 86 70

[email protected]

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular