Persbericht

Steeds meer poorten en sierkhekwerk worden uitgevoerd met nieuwe technologische snufjes. Daarbij kan worden gedacht aan toegangscontrole bij sierhekwerk door bijvoorbeeld camera’s bij de poorten, maar ook meer en meer poortautomatisering. Gemak dient de mens en dat geldt zeker voor sierhekken en poorten, waarmee de toegang gelimiteerd wordt. Men wil graag eigendommen beschermen, maar het moet voor de bewoners mogelijk blijven om dit systeem te besturen op een handzame manier.

Elektrische aandrijving
Een elektrische aandrijving op poorten en hekken maakt het mogelijk om het geheel te besturen op afstand. Daarbij kan men binnen blijven en kan ervoor worden gezorgd dat het besturingssysteem in huis op een stijlvolle manier wordt weggewerkt. Doordat er wat dat betreft steeds meer mogelijk wordt ook voor alle soorten sierhekwerk, kiezen steeds meer mensen voor deze stijlvolle en handige manier van beveiliging.

Het oog wil ook wat
Deze technologie kan ook worden uitgevoerd op sierhekwerk. Om te voorkomen dat het hele veiligheidssysteem eruit gaat ziet als dat van een fort, kan gekozen worden voor honderden verschillende soorten sierhekken, maar ze kunnen ook op maat worden gemaakt. Daarmee wordt een eeuwenoud ambacht nieuw leven in geblazen.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular