Persbericht

Als klant moet je weten wat je koopt

Je kan tegenwoordig handig en snel een telefoonabonnement afsluiten. Meestal volstaat het op een website van een aanbieder te kijken, het abonnement pakken wat je het meeste aanstaat en als laatste een druk op de knop en uw verzending wordt gedaan. In sommige gevallen kun je heel snel en gemakkelijk een abonnement aangaan met de eerste en de beste maar als er iets niet goed aan is, is het dikwijls heel moeilijk om van dat abonnement af te geraken. Er gaan ellenlange e-mails en telefoontjes aan te pas en als je pech hebt moet je ook nog schadevergoeding betalen voor het ontbinden van het contract. 

Kies niet zomaar de eerste en de beste

Omdat het allemaal zo gemakkelijk gaat, bestaat de kans dat je een abonnement afsluit en later met de last blijft zitten. Soms kan je er goed aan doen om hierin even tijd te steken en websites te raadplegen waar mensen hun ervaringen kunnen delen. Als je surft op een telecom website en je merkt dat een 10 tal mensen slecht over een aanbieder heeft geschreven dan gaat er een belletje rinkelen dat je vast en zeker niet bij deze in zee moet gaan, zoals het bekijken van Simyo ervaringen.

Telecomervaring

In Nederland bestaat er een site waar je over elke telecomaanbieder de nodige gegevens zal vinden. Bijvoorbeeld: zijn ze betrouwbaar? Werkt het abonnement naar behoren? Dit zijn een van de vele vragen die je op de website beantwoord zal zien. Het belangrijkste is dat de website vertrouwelijk is en dat de gegevens ook kloppen, ook al zijn ze negatief, zoals bij hollandse nieuwe review. Mensen schrijven alles over wat ze kwijt willen over de levering of andere zaken. Als je als toekomstige klant nog niet weet bij wie een abonnement wilt afsluiten kan je de top 5 raadplegen van het beste telecombedrijven.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular