Persbericht

Steeds meer mensen zijn bezig in deze tijd met het zoeken van goedkope kleding, goedkope kinderkleding of speelgoed op het internet. Wanneer u bezig gaat met het online bestellen van goedkope kleding, goedkope kinderkleding of speelgoed is het van belang om de site even goed te bekijken. Er zijn een aantal belangrijke punten waar u op kunt letten voordat u iets besteld.

Site bekijken

Als eerst kunt u de site van de goedkope kleding, goedkope kinderkleding of speelgoedwinkels even zelf bekijken. Daarbij kunt u eerst even kijken of het een overzichtelijke site is. Wordt er bijvoorbeeld veel tijd in gestoken? Nog een belangrijke punt zijn de contactgegevens van deze webwinkel. Met deze contactgegeven kunt u altijd eerst even bellen of mailen naar de webwinkel en zodra u een reactie krijgt is het alweer een stuk veiliger om goedkope kleding of goedkope kinderkleding te bestellen.

Thuiswinkel Waarborg Logo’s

Nog een belangrijk punt waar u op kunt letten voordat u goedkope kleding, goedkope kinderkleding of speelgoed gaat bestellen via het internet is het logo van: Thuiswinkel Waarborg. Hiermee bevestigd de site dat ze de gedragsregels volgen van het thuis winkelen. Deze gedragsregels zijn vastgelegd door de organisatie thuiswinkel waarborg en de gedragsregels kunt u vinden op www.thuiswinkel.org. Nog twee andere logo’s waar u op kunt letten zijn: Webshop Keurmerk en ICT waarborg.

Zelf onderzoeken

De derde tip die wij aan u kunnen geven doordat u online goedkope kleding, goedkope kinderkleding of speelgoed gaat bestellen is recensies. Op diverse vergelijking sites kunt u diverse recensies van andere klanten lezen die ook goedkope kleding, goedkope kinderkleding of speelgoed bij de door u geselecteerde site hebben besteld. Hoe meer recensies van een website hoe beter.

Online betalen

Wanneer u de door u uitgekozen goedkope kleding, goedkope kinderkleding of speelgoed in uw winkelmand heeft geplaatst moet u deze nog betalen voordat de winkel deze daadwerkelijk gaat verzenden. Hier zijn ook diverse mogelijkheden voor. De meest voorkomende methode in de wereld is Paypal, echter is hier een creditcard voor nodig. In Nederland hebben we toch liever Ideal. De betalingen via Ideal of internetbankieren zijn veilig maar niet verzekerd. Wanneer u de goedkope kleding of goedkope kinderkleding heeft ontvangen heeft u zeven werkdagen bedenktijd om het terug te sturen, “Koop op afstand” noemt men dit. Kijk van te voren wel even of dit ook op goedkope kleding, goedkope kinderkleding of speelgoed van toepassing is.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular