Persbericht

Security-leverancier ontvangt in een kwartaal awards van onder meer CRN, SC Magazine en Info Security Product Guide

Den Haag, 2 april 2013 — WatchGuard Technologies, leverancier van security-oplossingen, is in het eerste kwartaal van 2013 meerdere malen bekroond door verschillende partijen binnen de security-markt. Niet alleen krijgen de producten van WatchGuard zeer hoge waarderingen, ook het partnerprogramma wordt door de markt geprezen.
WatchGuard ontving awards van CRN, SC Magazine en Info Security Product Guide, en kreeg van SC Magazine de hoogste waardering voor zijn XTM-appliances.

Deze brede erkenning door branchegenoten volgt op diverse belangrijke productintroducties in het eerste kwartaal van 2013: de lancering van twee nieuwe Wireless Access Points, zeven nieuwe XTM-modellen en vele vernieuwde functies die de gebruikers voorzien van verbeterde functionaliteit met behoud van het hoge niveau van manageability.

“Wij willen bedrijven van elke omvang ondersteunen bij het inrichten van zo krachtig mogelijke beveiliging op de meest slimme en betaalbare manier,” zegt Etiënne van der Woude, country manager Benelux bij WatchGuard. “De hoge waardering die we van zoveel verschillende partijen uit de markt krijgen, bewijst dat WatchGuard tot de beste security-leveranciers ter wereld behoort.”

Bekroningen
WatchGuard ontving recent onder meer de volgende bekroningen:
 
-    CRN 2013 Partner Program Guide beoordeelt en waardeert partnerprogramma’s van vendors die producten leveren aan het IT-kanaal. WatchGuard kreeg voor het derde opeenvolgende jaar de hoogst haalbare waardering (5-sterren) en maakt deel uit een kleine elitegroep van Partner Program Guide vendors met de beste producten of diensten voor hun channel-partners.
-    Info Security Products Guide’s 2013 Global Excellence Awards bekroont security- en IT-vendors die geavanceerde, baanbrekende producten en oplossingen leveren, en daarmee de lat voor andere partijen in de markt steeds weer hoger leggen. De WatchGuard XTM 5 Series ontving de Zilveren Award in de categorie ‘Security Products and Solutions for Medium Enterprises’. Dit is het vierde opeenvolgende jaar dat WatchGuard een Global Excellence Award ontvangt.
-    SC Magazine (UK) Awards is een jaarlijkse onderscheiding voor security-professionals en —vendors die innovatieve diensten en technologieën op het gebied van security leveren. WatchGuards XTM 5 Series is doorgedrongen tot de finale in de categorie ‘Best SME Security Solution’. De winnaars in elke categorie worden bekend gemaakt tijdens een formele ceremonie op 23 april 2013 in Londen.
-    SC Magazine – UTM Review testte de WatchGuard XTM 830 en waardeerde het met 5 sterren. SC Magazine omschrijft het product als “an excellent enterprise-grade perimeter defense against viruses, spam and other unwelcome traffic — and includes a number of other features all in one easy-to-administer device.”

Over WatchGuard Technologies
WatchGuard ontwikkelt betaalbare, all-in-one netwerk- en content security-oplossingen voor een uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuard’s eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op bedrijfsnetwerken. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete contentbeveiliging. De oplossingen van WatchGuard zijn zeer schaalbaar. WatchGuard levert oplossingen voor kleine bedrijven, middelgrote tot grote ondernemingen en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers. Sinds de oprichting in 1996 heeft de organisatie wereldwijd meer dan 600.000 WatchGuard-appliances geïnstalleerd. Ze bieden via meer dan 15.000 toegewijde partners producten aan in 120 landen. Het hoofdkantoor van WatchGuard is gevestigd in Seattle. Daarnaast hebben ze vestigingen in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.
 
Kijk voor meer informatie op www.watchguard.com.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular