JOURE – Op 10, 11 en 12 februari 2012 presenteert Big Five for Life International de wereldprimeur van de workshop How to be Rich and Happy in Nederland. Tijdens deze workshop ontdekken deelnemers hoe zij een rijk en gelukkig leven realiseerbaar maken. Rijk betekent hier zowel materiële als innerlijke rijkdom. Door middel van eenvoudige oefeningen helpt de workshop deelnemers op een praktische manier het maximale uit zichzelf te halen.
Het “Nieuwe Leven” wat betekent dat je kunt doen wat je wilt, wanneer je dat wilt.

De workshop How to be Rich and Happy is afgeleid van het gelijknamige boek geschreven door John Strelecky en Tim Brownson. De workshop wil deelnemers helpen bij het ontdekken van die dingen die voor hun rijkdom en geluk inhouden. Hierbij wordt gekeken naar wat men enerzijds ambieert, maar anderzijds mist in het leven. De workshop vindt plaats in Noordwijkerhout en wordt gegeven door John Strelecky.

Over de workshop
De gedachte achter How to be Rich and Happy gaat er vanuit dat veel mensen niet weten hoe zij concreet en structureel hun leven positief kunnen veranderen. Of dit nu gaat om een privé-situatie of hun carrière. Eenvoudige oefeningen moeten deelnemers helpen hun doelen bepalen, leren hun doelen te realiseren en inspireren met hun doelen aan de slag te gaan. De workshop wordt aangeboden in drie pakketten. Inschrijven kan via de website www.howtoberichandhappy.nl geïnitieerd door coachingsbureau Big Five for Life International.

Over de auteurs
John Strelecky is auteur van diverse coachingsboeken waaronder The Big Five for Life en Het Waarom-ben-je-hier Café. Hij is een veelgevraagd spreker en wordt gezien als een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Wereldwijd geeft hij regelmatig lezingen tijdens diverse coachings- en HRM-congressen, seminars en workshops. Tim Brownson is Professional Life Coach (Master in NLP) en helpt mensen inzien hoe zij hun dromen kunnen waarmaken.

- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Sijbe Bonsma
Managing Director

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: +31 6 161 4343 0

Klamp 41
8502 BK Joure

Over Big Five for Life International
Big Five for Life International vertegenwoordigt John Strelecky in Nederland, België en Spanje. John P. Strelecky is de auteur van diverse boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Hij geeft wereldwijd lezingen over zijn boeken.

Big Five for Life International organiseert seminars, workshops en lezingen en leidt coaches en trainers op, in samenwerking met John Strelecky, die zijn concepten in praktijk toepassen.

Ons doel is mensen helpen bij het ontdekken en realiseren van hun eigen Big Five for Life (vijf belangrijkste persoonlijke levensdoelen) en/of die van hun organisatie. Dit doen we samen met ons netwerk van zelfstandige, professionele, gepassioneerde trainers en coaches.

www.bigfiveforlife.nl

Website: http://www.howtoberichandhappy.nl

Bron: EMEA Persberichten

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular