Persbericht

www.smipe.nl

Wat is Smipe?
Smipe persoonlijkheidsanalyses zijn een hulp bij het verkrijgen van meer zelfkennis en inzicht in anderen, in vriendschap, in allerlei soorten relaties en bijvoorbeeld in de werking van een gezin of (topsport) team. Met Smipe identificeer je makkelijk sterke en minder sterke punten in jezelf als mens, als vriend, als collega of als lid van een gezin of team. Smipe helpt je jezelf beter te leren kennen, helpt je anderen beter te begrijpen. Smipe helpt je beter samen te werken en samen te leven, leert je over jezelf en anderen na te denken en daar zinvol met elkaar over te praten.

Voorbeeld
Het Smipe basispakket (€ 2,00 incl btw) bestaat uit vier onderdelen:

- Een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse (3 pagina’s)
- Een IkJijWij handleiding in de vorm van een set vragen
- Allerlei Smipe oefeningen om mee aan de gang te gaan
- En jouw eigen online Smipe analyses Dashboard

De persoonlijkheidsanalyses van Smipe worden opgehangen aan vijf levensthema’s. Als de voornaam, achternaam, geboortedatum en geslacht van jezelf of van anderen wordt ingevuld kun je een persoonlijkheidsanalyse opvragen. 

In jouw eigen Smipe Dashboard kun je altijd jouw opgevraagde analyses online terug kijken en heb je gratis toegang tot veel verschillende handleidingen en oefeningen om je verder te ontwikkelen.

 

De Analyse
Door zes senior professionals is in de afgelopen jaren een schat aan ervaring in het Smipe-kennissysteem ondergebracht.

Het Smipe-kennissysteem bestaat uit een eigentijdse vertaling en digitale verwerking van oude inzichten en theorieën op basis van enneagram, vijf psychologische levensthema’s en numerologie.

Het enneagram is wetenschappelijk onderbouwd. Op meerdere universiteiten wereldwijd wordt het enneagram onderwezen en daarnaast zijn er verschillende wetenschappelijke onderzoeksintsrumenten ontwikkeld op basis van het enneagram.

Uit empirisch onderzoek onder duizenden gebruikers blijkt dat 80 procent van de ondervraagden zich meer dan herkent in de persoonsbeschrijvingen van Smipe.

De vijf psychologische thema’s zijn:
Je Levensdoel – Je Levensweg – Je Zelfbeeld - Hoe kom je over? – Je Kansen


Ambassadeurs
Jacques Brinkman: Ex-tophockeyer, bedrijfseconoom, trainer, coach, consultant, hockeyanalist

Wat ik gaaf vind aan Smipe is dat je op basis van de simpele gegevens als naam en geboortedatum een scherpe persoonlijkheidsanalyse terugkrijgt die in mijn geval voor 95% klopt. Simpel, eenvoudig maar o zo doeltreffend — Jacques Brinkman

Jokelyn Tienstra: Ex-tophandbalster, assistent bondscoach vrouwen oranje handbalploeg, talentcoach

Ik ben ambassadrice van Smipe geworden omdat ik hoop dat de wereld opener en vreedzamer wordt met Smipe. Er zijn zo veel misverstanden in de wereld. Ik hoop dat Smipe iedereen in deze wereld gaat helpen zichzelf beter te leren begrijpen.— Jokelyn Tienstra

Michele Santoni: Video-analist AFC AJax, opleiding Master in Coaching aan het Cruyff Instituut

Smipe is een geweldige middel om mensen in contact te brengen en inzicht te krijgen in elkaars gedragingen. Op relatief eenvoudige wijze worden persoonlijkheidskenmerken inzichtelijk gemaakt om zodoende met mensen een diep gesprek aan te gaan. — Michele Santoni

Bezoek de Smipe website: https://www.smipe.nl/
Bezoek het Smipe blog: https://www.smipe.nl/blog/

Smipe Facebook: https://www.facebook.com/pages/Smipe/169224863170673
Smipe Twitter: https://twitter.com/WeSmipe

 

 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Check Out These Popular Articles

Trending

Popular